Zväčšená pečeň a zvýšené pečeňové testy

bubka1995
31. jan 2024

Dobrý deň žienky môjmu ockovi zistili zvacsenu pecen a ma zvysene pecenove testy ...je rok po lap op zlcnika dá sa to vyliečiť?? Lieky berie lagosa , esenciálne forte , zolpidem , neurol 0,25 mg . Moze to byť cirhoza ?

ana82
31. jan 2024

zväčšenú pečeň má veľa ľudí aj zlé pečňové testy, to je aj vplyv liekov čo berie, práve preto mu nasadili tú lagosu, malo by sa to upraviť, odporučam pestrec mariansky

bubka1995
autor
31. jan 2024

@ana82 myslite ??? On je aj na nervy a ma tetaniu na tu užíva Magnezum

ana82
1. feb 2024

@bubka1995 fungujem tak 20 rokov, ja mám stále zlé pečeňové testy už si myslím, že pre mňa je to asi tak normálne,na sono chodím tiež každé 2 roky a áno aj ju mám zväčšenú, dr sa vyjadrila,že na to aké mám výsledky testov si myslela, že ju mám oveľa väčšiu....u mňa je záhada prečo mám tie hodnoty také vysoké, zistili mi to keď som mala 20 rokov, nebrala som a ani neberiem žiadne lieky, alkohol nepijem....tak to doktorom nejde do hlavy a popravde už ich ani veľmi neriešim, keď som veľmi unavená viem, že treba upraviť stravu a nasadiť pestrec, buď drvený alebo olej, mne vyhovuje viac olej ten si ráno upijem, drvený zabúdam užiť, ale vraj je účinnejší...

bubka1995
autor
1. feb 2024

@ana82 a koľko cm ju mate ? On býva unavený a obecné modriny ma inak ziadne vážne tazkosti nemá tiež si občas dá drvený pestrec.

ana82
1. feb 2024

@bubka1995 veru neviem to mi nikto ani nepovedal, ale keby aj, asi Vám to bude na nič si myslím, že to je u každého inak a hlavne muž-žena

bubka1995
autor
4. feb 2024

@ana82 ano to mate pravdu jemu povedali že ju má do 18 cm pýtali sme sa známeho lekára ukázali mi nález a povedal ze to môže byť aj preto lebo nemá zlcnik a to zvacsenie nieje až také hrozne tak naďalej berie Lagosa + essentiale forte 2 krát denne , na spanie Zolpidem , a PP Neurol , občas Magnezium .