Zväčšená pečeň a deformovaný žlčník

lasak1374
18. mar 2021

Dobry den mam 23 rokov a zistili mi ze mam zväčšenú pecen a deformovaný žlčník ... bilirubin je trosku zvýšený necitim bolesti ... posledne dni mam zltu az svetlohnedu stolicu mam aj helikobaktera a mam strach ci to nieje rakovina ale priznaky nemam nemam bolesti nechudnem len ze mam zltu stolici a mam obcas nebolestivé take cudne pocity v oblasti pecene mierne mam teosicku zltsie bielika ale iba trosicku kozu mam normalnej ... beriem antibiotiká na heliko a liek na pecen ... o tyzden mam termin na gastre aj opet ultrazvuk aj endoskopiu

myslite si ze je to nieco vazne ? mate niekto nejaku pofobnu skusenost ??

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lasak1374
autor
18. mar 2021

@viestta myslite zeby to mohla byt aj rakovina ??

lasak1374
autor
18. mar 2021

@viestta nemám ich uplne zlte len troska ale planujem zajtra zavolat obvodnej lekarke a povedat jej aj o stolici aj o ociach ... ako som pisal vyssie na endoskopiu mam termin 24.3

ukulela
18. mar 2021

@lasak1374 zlte bielka mas zrejme zo zvyseneho bilirubinu, nik ti nepovie, cim to je, iba lekar ... moja kamoska mala celu strednu vyssi bilirubin a nic jej nebolo .... inac to moze byt pd zltacky po nepriechodne zlcovody hocico. konzultuj len s lekarom a nestanovuj si diagnozu sama!

zirafienka
19. mar 2021

Rieš to s lekárom. Aj žlté bielka, aj farba stolice niečo signalizujú.

rebeka64
Autor odpoveď zmazal
Zobraz