Zväčšená kosť na hrudi

sofiadia
12. jan 2016

ahojte, prosim vas, chcela by som sa vas opytat, vsimla som si, ze mam zvacsenu kost. hned pod klucnou kostou co je prva kost tak tu mam ako keby mierne vypuklu. uplne v strede pod klucnou kostou ju mam ako keby zvacsenu na lavej strane. vsimla som si to len pred tyzdnom, je pravda ze lavu stranu aj ovela viac zatazujem, aj malu len na tej strane dviham, aj mozno z nocneho kojenia to mam ako som bola nahnuta, mohla mi z toho zhrubnut? mam aj jemnu skoliozu. vraj aj moj muz ma na jednej strane tu kost hrubsiu presne v strede...

8291
12. jan 2016

Kludne to môže byť z námahy,ja kým som malú prvé mesiace furt hompalala tak ma bolela cela lava polovica hrudníka ešte aj prsník a som nekojila,tu stranu som viac namáhala,potom som s tym sekla a odúčala som malú od natriasania na rukách,podarilo sa ale trvalo to skoro dva týždne,tak rumazgala ale zvykla si na nenosenie a nehompáľanie,kúpili sme kresielko sem tam sa vnom pohojdala a bolo,a aj bolesti presli hoci chvíľu to trvalo,

sofiadia
autor
12. jan 2016

@8291 dufam aj ja ze je to z toho...odkedy som si vsimla ze ju mam zhrubnutu tak si davam pozor a naozaj neustale zatazujem lavu stranu