Ahojte dievčatá viem ze asi niesom normálna ale od tehotensva mi chuti toaletny papier ja ani neviem co len si ho dám do úst troska požujem a vyplujem neviem tomu odolať všetko začalo mojim tehotenstvom z pred takmer 4r. Ja ani neviem ako som sa k tomu vôbec dostala .. Keď som bola tehotná doktorka sa zo mňa smiala ze niektorym ženám chuti ten spodok z čiernej kávy atď ze je to nejaká tehotenska choroba ale ja mam po pôrode skoro 4 roky a pretrváva to u mňa stále ..🙈🙈🙈🙈
Keď sme niekde na návšteve alebo v reštaurácii tak nie ale keď som doma tak musím... snažila som sa veľa krát ale vždy som vydržala max 2 dni .
aj vies, co Ti v nom chuti? znama jedla hlinu v tehotenstve.
Ja zase dúfam, že aspoň nie použitý😉
Vola sa to pica syndrom. Clovek papka veci co nie su jedlo. (Kamaratka jedla omietku zo steny)
Moze to sposobovat nedostatok zeleza. Skus nasadit zelezo. Odporucam hemove rychlejsie sa v tele stiepi. Ak nepomoze (po nejakom case asi nezaberie jedna tabletka zeleza) treba zajst k lekarovi.
Minule som o tomto pozerala dokument.Tiez jedna žena jedla toaletak.Pamatam sa,že vravela,že najradšej si ho rozoberá na jednotlivé vrstvy.Ale ona ho jedla.Doslova.
Mala som spolužiaka,čo jedol vreckovky ( čisté) a viem,že hovoril,že lekár mu to odobril.Ze jedna vreckovka denne neuškodí.Ak je to 100% celuloza
@enmery nie🤣
@nisia áno mam nedostatok železa užívam maltofer..
Niečo ti chyba , väčšinou anemicky pacienti toto robia
@petulka2021 áno mam anemiu síce slabú ale mam anemiu z nedostatku železa..
Tak to je tým , proste telo má deficit a tymto si to ako keby nahradzuje
Ked sa dostane zelezo do normalu mali by prestat chute na taketo dobrotky. Strava bohata na zelezo, citamin C pomaha k stiepaniu zeleza, zelezo sa neznasa s mliecnym tak dodrziavat odstup pred jedlom a po jedle aspon hodinu ak mas nieco mliecne. A ked uzivas zelezo mozno spravit kontrolne testy ci pomaha, kedze mas ten pica syndrom.
@petulka2021 ale ja užívam železo tak prečo mám potrebu žuvat ten toaletny som sama na seba nahnevaná všetkému viem odolať sladkostiam chipsam len tomu nie ..
A odbery ti robili železa a mineralogramu?
Ja som ako dieta, tak povedzme do 10 rokov, tiez jedla papier. Toaletny nie, ale bezny kancelarsky a dokonca aj noviny a casopisy, normalne som to pozula aj prehltla. Nechapem doteraz preco. Ale tiez si myslim, ze mozno nieco chybalo v strave, alebo niecoho bolo privela.
A nepomohlo by ti ani keby si si kupila nejaky menej jedly - nafarbeny, naparfemovany? Kedze som sama jedla ten papier, tak si viem predstavit, ze taky parfem by ma odradil.
Inac minule som v elektricke videla pani, ktora mala so sebou kus latky a normalne si z nej vytrhala jednotlive vlakna a jedla ich. Vselico existuje na svete.
Ja som mala v tehotenstve strasnuuuu chut na papier!!! 😂😂😂😂 ale fakt ze “craving” 😂 a ziaden druh papiera ju nedokazal uspokojit, ja som mala chut specificky na ten stary sivy papier co sme mavali ked som bola este dieta tak pred 25 rokmi 😂 tak ale co ta na tom stve, hadam to robis doma v sukromi, skodit ti to neskodi 🙊 uzivanie zeleza nie je vzdy zaruka toho, ze sa ti hladina upravi, velmi zalezi od toho ake zelezo, ako ho uzivas atd…
Snad je aspon kvalitny trojvrstvovy s vonou konvaliniek…