Žujem toaletný papier

30. júl 2024

Ahojte dievčatá viem ze asi niesom normálna ale od tehotensva mi chuti toaletny papier ja ani neviem co len si ho dám do úst troska požujem a vyplujem neviem tomu odolať všetko začalo mojim tehotenstvom z pred takmer 4r. Ja ani neviem ako som sa k tomu vôbec dostala .. Keď som bola tehotná doktorka sa zo mňa smiala ze niektorym ženám chuti ten spodok z čiernej kávy atď ze je to nejaká tehotenska choroba ale ja mam po pôrode skoro 4 roky a pretrváva to u mňa stále ..🙈🙈🙈🙈
Keď sme niekde na návšteve alebo v reštaurácii tak nie ale keď som doma tak musím... snažila som sa veľa krát ale vždy som vydržala max 2 dni .

vanilkovazmrzka
30. júl 2024

Snad je aspon kvalitny trojvrstvovy s vonou konvaliniek…

ankare
30. júl 2024

aj vies, co Ti v nom chuti? znama jedla hlinu v tehotenstve.

enmery
30. júl 2024

Ja zase dúfam, že aspoň nie použitý😉

nisia
30. júl 2024

Vola sa to pica syndrom. Clovek papka veci co nie su jedlo. (Kamaratka jedla omietku zo steny)
Moze to sposobovat nedostatok zeleza. Skus nasadit zelezo. Odporucam hemove rychlejsie sa v tele stiepi. Ak nepomoze (po nejakom case asi nezaberie jedna tabletka zeleza) treba zajst k lekarovi.

doriiis
30. júl 2024

Minule som o tomto pozerala dokument.Tiez jedna žena jedla toaletak.Pamatam sa,že vravela,že najradšej si ho rozoberá na jednotlivé vrstvy.Ale ona ho jedla.Doslova.
Mala som spolužiaka,čo jedol vreckovky ( čisté) a viem,že hovoril,že lekár mu to odobril.Ze jedna vreckovka denne neuškodí.Ak je to 100% celuloza

autor
30. júl 2024

@enmery nie🤣

autor
30. júl 2024

@nisia áno mam nedostatok železa užívam maltofer..

petulka2021
30. júl 2024

Niečo ti chyba , väčšinou anemicky pacienti toto robia

autor
30. júl 2024

@petulka2021 áno mam anemiu síce slabú ale mam anemiu z nedostatku železa..

petulka2021
30. júl 2024

Tak to je tým , proste telo má deficit a tymto si to ako keby nahradzuje

nisia
30. júl 2024

Ked sa dostane zelezo do normalu mali by prestat chute na taketo dobrotky. Strava bohata na zelezo, citamin C pomaha k stiepaniu zeleza, zelezo sa neznasa s mliecnym tak dodrziavat odstup pred jedlom a po jedle aspon hodinu ak mas nieco mliecne. A ked uzivas zelezo mozno spravit kontrolne testy ci pomaha, kedze mas ten pica syndrom.

autor
30. júl 2024

@petulka2021 ale ja užívam železo tak prečo mám potrebu žuvat ten toaletny som sama na seba nahnevaná všetkému viem odolať sladkostiam chipsam len tomu nie ..

mfilova
30. júl 2024

@ankare mne neskutocne vonala mrela som stoho tak som ju chcela jest chut bola moc ale hlava vravela neeee

neviditelnypes
30. júl 2024

"Víš, jenže pojídání bavlny nic nevyřeší.
...Tuhle větu bych od sebe taky nikdy neočekával."

seriál Alf, S04E06 🙂
(čo mi dalo roboty to nájsť!)

petulka2021
30. júl 2024

A odbery ti robili železa a mineralogramu?

marianarem
30. júl 2024

Ja som ako dieta, tak povedzme do 10 rokov, tiez jedla papier. Toaletny nie, ale bezny kancelarsky a dokonca aj noviny a casopisy, normalne som to pozula aj prehltla. Nechapem doteraz preco. Ale tiez si myslim, ze mozno nieco chybalo v strave, alebo niecoho bolo privela.
A nepomohlo by ti ani keby si si kupila nejaky menej jedly - nafarbeny, naparfemovany? Kedze som sama jedla ten papier, tak si viem predstavit, ze taky parfem by ma odradil.
Inac minule som v elektricke videla pani, ktora mala so sebou kus latky a normalne si z nej vytrhala jednotlive vlakna a jedla ich. Vselico existuje na svete.

anavixy
31. júl 2024

Ja som mala v tehotenstve strasnuuuu chut na papier!!! 😂😂😂😂 ale fakt ze “craving” 😂 a ziaden druh papiera ju nedokazal uspokojit, ja som mala chut specificky na ten stary sivy papier co sme mavali ked som bola este dieta tak pred 25 rokmi 😂 tak ale co ta na tom stve, hadam to robis doma v sukromi, skodit ti to neskodi 🙊 uzivanie zeleza nie je vzdy zaruka toho, ze sa ti hladina upravi, velmi zalezi od toho ake zelezo, ako ho uzivas atd…