Ahojte ,
Je tu prosim niekto , kto ma skusenosti s upravou chrupu v celkovej narkoze ?
Mala by som par otazok 🙂
@gabko777 raz mi trhali naraz vsetky osmicky na onkologickom ustave. Par dni pred prijatim som mala predoperacne vysetrenia. Vecer pred zakrokom ma prijali, urobili kontrolny odber, nieco mi pichli. Hned rano spravili zuby, asi pol hodinova zalezitost. Potom to nijak extra nebolelo, dalsi den ma pustili. Akurat 2 tyzdne som mala kasovitu dietu, nemohla som velmi zut, kedze to trhali na kazdej strane. Druhykrat mi naraz cistili kanaliky pod 7 zubami. To mi robili ambulantne na klinike. Rano som prisla, pichli narkozu, poobede odisla. Vtedy ma zuby boleli viac, ale asi par dni. Nic take, zeby som umierala
@gabko777 Osobne nie ale par x som z rodiny vozil k takemuto zubarovi. Je to komfortne a rychle. Vyhoda je ze to zvlada clovek co sa privelmi boji alebo je postihnuty . Treba urobit klasicke predoperacne vysetrenie. Bolest po zakroku je ako po kazdom inom. Vyhoda je ze clovek netrpi pri zakroku a hlavne sa da riesit vela zubov naraz. Je velka skoda ze tato slozba nie je viac rozsirena ale je to dane asi nedostatkom anesteziologov a aj co mame v rodine zubarov vravia ze radsej robia bez utlmenia pretoze maju lepsiu spatnu vazbu a zakrok nie je taky hruby.
Zdravim vedel by mi niekto napisat kto podstupil extrakciu zubov v celkovej?v ke v novej nemocnici?DAKUJEM
@gabko777 jo