Zuby robené na Ukrajine

ksenzy1
21. máj 2024

Dobry den,boli ste prosim niekto si davat robit zuby na tejto klinike na Ukrajine ? https://www.instagram.com/just_dent_clinic?igsh...
Pripajam link,recenzie maju fajn alebo ak ste boli inde v ramci Ukrajiny,tak kde presne a ako ste boli spokojni. Dakujem

barboritta
21. máj 2024

@ksenzy1 my sme zuby synovi dávali robiť na Ukrajine,hneď za hranicami,v Užhorode.Nepamatam si meno kliniky,za nás veľká spokojnosť,majú lepších zubárov,ako my

oli18
22. máj 2024

@barboritta prepac, ale tvoj syn ma 4 roky. Ake zuby ste mu davali robit?

barboritta
22. máj 2024

@oli18 áno, má,skoro všetky sme mu dali, lebo mal kaz až ku koreňu,aj mu remodelovali jednu jednotku lebo zlomil a druhú trhali.Mensie kazy na iných.Maju tam taký rontgen ktorý zachytil úplne že všetko.Vsetko na poriadok urobili a prebrali ho potom po troch hodinách cca.Na Slovensku nam to vyčíslili sumu 4-5 násobok.Odvtedy sa mu nepokazil žiadny zub.Viem,že tam ľudia cestujú bežne na väčšie zásahy do zubov.

oli18
22. máj 2024

Ja do Uzhorodu nemam daleko, som z PO, ale zatial nie som presvedcena, ze by mm tam bol ochotny ist.

barboritta
22. máj 2024

@oli18 však už ako chcete.My máme v tom jasno

ksenzy1
autor
22. máj 2024

@barboritta a nemate nejaky zaznam z osetrenia prosim,kde by sa dalo pozriet o aku kliniku islo ? Dakujem

barboritta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barboritta
23. máj 2024

@ksenzy1 neviem či nie esthet