Pekný večer
Našla som na webe asi iba 2 zubné ambulancie, s ktorými sa dá dohodnúť splátkový kalendár
Neriešil to niekto z vás?
Ja mam panický strach od detstva zo zubárov a ani moja rodina ma nejak nepodporovala ohľadom zubov.
Takže áno mam naprd svoj chrup a chcem si ho dat dokopy .
Rozmýšľala som aj nad celkovou narkózou . Ale zas ty zubári nemajú splátkový. ;(
Áno viem moja chyba ale nikdy nie je neskoro.
A nie nemám len tak v peňaženke alebo na účte.
Ďakujem
A už si si zistila predbežnú cenu koľko ťa to čo chceš bude stáť,aby si to dokázala aj splácať
Ešte som si presne nezistovala.
Viem ze mam kazy a viem ze veľa zubov pokazenych :(
Takže by to boli implantaty určite
A určite by som to vedela splácať
Vieš koľko stojí jeden implantát?a potom ešte korunka naň
prv ries konzultaciu u zubara, potom splatkovy kalendar alebo uver...lebo ak do toho ides naozaj, potrebujes vediet jednak sumu a jednak aj cas, ktory ta to bude stat...v prvom kroku je prekonat ten strach a najst si zubara, s ktorym to budes vediet dat
Pokial viem tak tie splatkove riesia cez rozne spolocnosti, tak ako uz vyssie pisali- najlepsie ist na konzultaciu a opytat sa priamo ako maju riesene splatky, pripadne je mozny uver z banky, castokrat aj vyhodnejsi
Len som sa kukol co je tu dnu - tak ci tak - uver mas vo svojej banke na jeden klik, nie dlhsie ako 2 minuty cez internet banking - len skrtnes Ano Ano, Suma, Ano Ano a je to.
Tipujem ze uver bude X krat drahsi cez hocikoho ako cez tvoju vlastnu banku. Prave vcera som potreboval dalsich 945€ na opravu auta pred STK, dosli disponibilne peniaze a aj ma napadol uver ale len som klikol na navysenie povoleneho debetu a bolo - presne ako uver - vsetko predvyplnene, kolko chcem a bolo, len som isiel z bankomatu vytiahnut.
Čaute dievčata, jasne že sa opýtam zubara len som chcela dopredu vedieť ako platite sumu napr 3000 € keď mam denny limit na karte 1000€..bankomatovym prevodom? 😀
@bavlnka92 staršie auto, sedačka, práca nejakých majstrov na prerabky v byte/dome, kuchynská linka..
@bavlnka92 No dcera chodila od prvych zubkov k jednej zubarke čo nič nikdy neriešila, teraz som ju v 7 rokoch zobrala na RTG k inemu zubarovi...vysledok bol taky, že zuby ma krive, niektore neprerezane a na stoličkach treba vyčistiť kanaliky že či sa nechcem objednať do detskej kliniky že by jej to urobili naraz v spanku.... a tam sa plati v tisicoch...niečo stoji anesteza, niečo špecialny pristup a radšej nech to urobia naraz ako sa stresovať pri každej navšteve zubara.
Autorka, ja by som šla na aspoň 2-3 kliniky, k 2-3 zubárom, hoc by SIM si konzultáciu zaplatila, zvyčajne je to symbolických 20/30€. Zistíš s čím asi môžeš počítať. A asi by som volila úver v banke, keď už. Takto máš možnosť vyberať aj “lacnejšieho” zubára. A splátky nebudú lacnejšie ako úver. Veď to bude nejaký Homecredit, …
ak nemá zubár na splátky,tak jedine úver z banky,ako inak to chceš riešiť...