Zuby na splátky

25. sep 2024

Pekný večer

Našla som na webe asi iba 2 zubné ambulancie, s ktorými sa dá dohodnúť splátkový kalendár
Neriešil to niekto z vás?

Ja mam panický strach od detstva zo zubárov a ani moja rodina ma nejak nepodporovala ohľadom zubov.
Takže áno mam naprd svoj chrup a chcem si ho dat dokopy .
Rozmýšľala som aj nad celkovou narkózou . Ale zas ty zubári nemajú splátkový. ;(

Áno viem moja chyba ale nikdy nie je neskoro.
A nie nemám len tak v peňaženke alebo na účte.
Ďakujem

rozculena
25. sep 2024

ak nemá zubár na splátky,tak jedine úver z banky,ako inak to chceš riešiť...

minenkak
25. sep 2024

A už si si zistila predbežnú cenu koľko ťa to čo chceš bude stáť,aby si to dokázala aj splácať

autor
25. sep 2024

Ešte som si presne nezistovala.
Viem ze mam kazy a viem ze veľa zubov pokazenych :(
Takže by to boli implantaty určite
A určite by som to vedela splácať

minenkak
25. sep 2024

Vieš koľko stojí jeden implantát?a potom ešte korunka naň

mabenn
25. sep 2024

prv ries konzultaciu u zubara, potom splatkovy kalendar alebo uver...lebo ak do toho ides naozaj, potrebujes vediet jednak sumu a jednak aj cas, ktory ta to bude stat...v prvom kroku je prekonat ten strach a najst si zubara, s ktorym to budes vediet dat

butterflyeffect
25. sep 2024

Pokial viem tak tie splatkove riesia cez rozne spolocnosti, tak ako uz vyssie pisali- najlepsie ist na konzultaciu a opytat sa priamo ako maju riesene splatky, pripadne je mozny uver z banky, castokrat aj vyhodnejsi

hiro
25. sep 2024

Len som sa kukol co je tu dnu - tak ci tak - uver mas vo svojej banke na jeden klik, nie dlhsie ako 2 minuty cez internet banking - len skrtnes Ano Ano, Suma, Ano Ano a je to.
Tipujem ze uver bude X krat drahsi cez hocikoho ako cez tvoju vlastnu banku. Prave vcera som potreboval dalsich 945€ na opravu auta pred STK, dosli disponibilne peniaze a aj ma napadol uver ale len som klikol na navysenie povoleneho debetu a bolo - presne ako uver - vsetko predvyplnene, kolko chcem a bolo, len som isiel z bankomatu vytiahnut.

vorkola
25. sep 2024

@minenkak Prosim ta, kolko stoji jeden inplantat,a do akeho roku pacienta to mozu robit, Trebars moze byt aj 70 tnik? dakujem

panonia
25. sep 2024

Čaute dievčata, jasne že sa opýtam zubara len som chcela dopredu vedieť ako platite sumu napr 3000 € keď mam denny limit na karte 1000€..bankomatovym prevodom? 😀

rozculena
25. sep 2024

@panonia zmeň si limit v internetbankingu

panonia
25. sep 2024

@rozculena Veď ano, len sa mi do banky nechce isť osobne tak ale budem musieť.

bavlnka92
26. sep 2024

@panonia mňa by zaujímalo čo všetko obsahuje taká suma 3000 😨

13uzivatelka11
26. sep 2024

@bavlnka92 staršie auto, sedačka, práca nejakých majstrov na prerabky v byte/dome, kuchynská linka..

panonia
26. sep 2024

@bavlnka92 No dcera chodila od prvych zubkov k jednej zubarke čo nič nikdy neriešila, teraz som ju v 7 rokoch zobrala na RTG k inemu zubarovi...vysledok bol taky, že zuby ma krive, niektore neprerezane a na stoličkach treba vyčistiť kanaliky že či sa nechcem objednať do detskej kliniky že by jej to urobili naraz v spanku.... a tam sa plati v tisicoch...niečo stoji anesteza, niečo špecialny pristup a radšej nech to urobia naraz ako sa stresovať pri každej navšteve zubara.

rozculena
26. sep 2024

@panonia internetbanking máš v počítači,nie?

bavlnka92
26. sep 2024

@rozculena pýtala som sa autorky, nie?

rozculena
26. sep 2024

@bavlnka92 ja som ti nič neodpisovala,nechápem,prečo ma označuješ

bavlnka92
27. sep 2024

@rozculena tak potom nechápem prečo mi to vybehlo v upozorneniach, moja chyba nečítala som..

palicka
27. sep 2024

@bavlnka92 no 1 nový zub. Implantát.

palicka
27. sep 2024

Autorka, ja by som šla na aspoň 2-3 kliniky, k 2-3 zubárom, hoc by SIM si konzultáciu zaplatila, zvyčajne je to symbolických 20/30€. Zistíš s čím asi môžeš počítať. A asi by som volila úver v banke, keď už. Takto máš možnosť vyberať aj “lacnejšieho” zubára. A splátky nebudú lacnejšie ako úver. Veď to bude nejaký Homecredit, …