Zuby ma začali bolieť až po ich oprave

3. apr 2023

Na bežnej preventívnej prehliadke mi objavila 2 kazy. Zuby biele, nebolia, neboli citlivé. Až po ich oprave ma neskutočne bolia. Každý večer ma hodinu strašne bolia oba ,,opravené " zuby. Doteraz som nikdy nemá kaz (35r). Toto sú moje prvé blomby, preto sa pýtam, či je to normálne? Už prešli 2 týždne a mne je zle keď si predstavím, že mi bude znovu vŕtať? Stalo sa to niekomu? To mi opäť rozvrta zub? Je mi z toho do plaču. Je dôvod vziať od nej kartu, alebo sa to stáva?

melonik7
3. apr 2023

Ahoj..2 tyzdne je dlha doba na to aby ta este boleli (par dni citlive po vrtani je ok). Ak ta bolia vecer, napr.ked lezis..je mozne ze ti vrtala hlboko a mohla narusit zub.dren :(

viera
4. apr 2023

No ja neviem…Niektori zubari si robia takto ksefty,ze v skutocnosti nemas kaz a on ti povie ze mas kaz…A dokonca aj dva -tri…A praveze ked si mala kaz a ona ho naozaj vyvrtala a uz tam nemas nic,tak ta citlivost by mala prejst..Mala by si skor citit ulavu a nie ze bolesti…Bolia tak ze tam mas impulzivnu bolest?..Zavisi aj od toho ake to bolo hlboke?…

ivankamirka
4. apr 2023

Syna bolel zub ešte mesiac po oprave, zistili, že je mŕtvy zub 🤷‍♀️ takže museli čistiť kanáliky...

heln
4. apr 2023

volaj zubarovi. mohlo sa stat, ze zub pred blombovanim zle vycistil, zostali tam bakterie a teraz to boli. normalne urobena blomba nema preco boliet. mal by ti to zadarmo opravit.

autor
4. apr 2023

@heln už vidím to zadarmo...
Blomba mi vypadla hneď na druhý deň a novú som si opäť platila v plnej sume. Vraj kde ma ona záruku, že som dodržiavala jej pokyny (nič som v ten deň nejedla okrem 1 banánu)

autor
4. apr 2023

Ďakujem za rady

autor
4. apr 2023

@viera skôr je to taka tupá bolesť. Celá tá časť, že ani neviem presne kde konkrétne to bolí. Dá sa to vydržať, ale je to nepríjemné. Hlavne von sa nemôžem ani usmievať, lebo ma to boli keď zacítim chladný vzduch

viera
4. apr 2023

Tak budes mat urcite nieco s nervami v tom zube....Zle ti to urobila...Isla by som k niekoimu inemu, uz aj to ze ti to vypadne na druhy den...🙄😒

saska112
3. apr 2024

ahoj, ako si dopadla ?