Chcem sa opýtať. Dala som si robiť zuby, zadné stoličky. Brúsila, brúsila, robila, bola som tam asi 4 krát. Boli to dva zuby, mám na nich korunky, myslím, že tak sa to volá, vyzerá to super, to som spokojná. Ale je to už pol roka a ja mám tie zuby stále citlivé, myslela som, že to prejde, ale stále studené, teplé cítim.
Chcela by som si dať robiť ďalšie, ale mám z tej roboty strach, strašne veľa ani nie bolesti, ale nepríjemné strašne dlho to trvalo, to brúsenie, zakaždým injekciu, neviem či som padavka, alebo čo.
Povedzte ako ste to mali vy.
@saslavka73 viem len za svojho muza, daval si zirkonove korunky pred rokom a pol, ake zuby ma tiez citlive pri teplom a studenom, u niekoho to skratka dlhsie trva
@evitka83 A prosím ťa ako to znášal? Ja nemám akosi odvahu ísť na ďalšie. Mám strach z tej bolesti a je to strašné nepríjemné.
@tova no aj moje boli také citlivé vzadu musela vybrať moja zubárka nerv a vyplniť kanáliky potom to už bolo oki nieje dobre dať to na také citlivé zuby
No to ste ma nepotešili. Neviem či ísť do toho ďalej. Asi pôjdem za ňou nech s týmto čosi robí.
@saslavka73 úplne v pohode je lepšie teraz to ošetriť, ako pptom vŕtať do drahej korunky
@saslavka73 korunky by sa mali davat len na umrtvene zuby, tym padom nic by si nemala citit, mala ti pred korunkou vytiahnut nerv. Tiez mam 2 v zadu a vobec necitim rozdiel, su ako svoje uz par rokov.