Ahojte,pred nedávnom mi zavádzali zubný implantát
Mám čakať 3 mesiace na zahojenie a potom mi to dokončia. Keby sa nahodou stalo že medzičasom otehotniem bol by to problém? Bábätko plánujeme až po dokončení zubu ale čo keby sa predsa len nahodou pritrafí?🤔
@floki1994 a ten vhojovací valček je toto?
Myslim ze ano..u mna to vyzeralo trosku inak lebo ja mam robenu zadnu 7dmicku...ale to sa tam iba natoci kvazi..nic bolestive 🙂
áno máš tam vhojovaci valček, ten pekne dasno vytvaruje, už ta čaká prakticky len kontrola, maly rtg ktorý nie je problém ani pre tehotnú a vyhotovi sa korunka ktorá sa nasadí
Aale veď to nemá na tehotenstvo žiadny vplyv...nestresuj zbytočne
@janka1011 tak v minulosti mi zubár nechcel ani vytrhnúť zub keď som bola na začiatku tehotenstva a dosť ma zuby vytrápili boli to neskutočné bolesti čo je podľa mňa horšie ako injekcia.Pýtam sa ,lebo neviem aký je ďalší postup a či by to teda nahodou nemohol byť problém.
Nemá byť aký problém, už ti dá len vhojovací valček, potom abutment, spraví odtlačky(mne to len naskenoval, nerobil tie klasické hnusné odtlačky) a nasadí korunku. A ináč zuby sa dnes trhajú aj v tehotenstve, tá injekcia nijako neškodí.
@janka1011 ten vhojovací už aj mám takže super..som rada že to budem mať konečne zachvíľku za sebou.No veď tiež som nechápala..radšej ma nechal trpieť v bolestiach a len mi tam menil vložky.ale tak to bol zubár že škoda reči.Teraz mám nového prístup úplne super ale z minulosti som zvyknutá panikáriť 🫣🫣
Tak to najhorsie mas uz za sebou..uz ti budu davat len vhojovaci valcek,urobia otlacky a nasadia korunku...cize nic strasne a velky zasah do tela uz nehrozi...hlavne aby kost implantat prijala a dobre bude 🙂 podla.mna na tehu toto uz nejaky vplyv nema..max trosku stresu ak sa budes bat 🙂