Zubný benefit - Union poisťovňa

patulieenka
30. aug 2022

Ahojte, teraz po novom, je potrebna k preplateniu zubneho benefitu aj preventivna prehliadka u vseobecneho lekara. Tu som absolvovala 11.8.2022 a stale mi nenaskocila do aplikacie, (pise sa tam, ze ju aktualne neeviduju) nepusti ma to proste dalej. Nemate skusenost, ze po akej dobe to tam naskoci? Nerada by som prisla o 150€.. dakujem

suzitok
30. aug 2022

@patulieenka ahoj, lekari nahlasuju vykaz mesiac spätne...takze az v septembri vyuctuje ukon v poisťovni
Ja som tiezmusela cakat,u zubara som bola začiatkom juna,lekar poslal vykaz az v juli a peniaze dosli az teraz..a podla mna s preventivkou je to detto..caka sa na nahlásenie lekarom

matkav21
30. aug 2022

presne tak, až na další mesiac to bude zaevidovane

rude_baby
30. aug 2022

Ešte stále je august, tvoju preventivku v augustovej dávke ešte neposlal poisťovni

patulieenka
autor
30. aug 2022

@suzitok
@matkav21
@rude_baby dakujem baby, este slm si nikdy neuplatnovala tento benefit, tak som nevedela, ze to takto funguje 🙂 idem to teda podat

patulieenka
autor
31. aug 2022

@matkav21 este predsa len otazka, u zubara som bola 16.8 ked mam na uplatnenie prispevku 30 dni, stihne sa to? Tento rok som ozaj za zubara zacvakala , tak byma porazilo keby to prepadne

suzitok
31. aug 2022

@patulieenka ved svoju žiadosť si podaj ...to, ze kedy lekar posle svoje podklady teba nemusi zaujimat...poistovna ma 90dni na vyplatenie od podania tvojej ziadosti