Ahojte,prosim o radu.mam po 30tke,o zuby sa brutalne staram a aj tak ich mam v hroznom stave- asi 5mozno 6 mi ich uz chyba,vsetky poblombovane,edteticky skarede.najvacsi problem vsak je ze sa mi robia korenove zapaly a pre atypicky tvar korenov na niektorych zuboch sa to proste neda precistit,opakuje sa to az to konci extrakciou.niekde mam zbrusene korene kvoli zapalom,dr povedala ze tie zuby su ,,akokeby,,len polozene na sanke,nevydrxia.ake su moznpsti zubnych nahrad? Som na md skrachovat zas nemozem,ale takto sa uz zit neda
ja mam asi od 30 tky korunky nehrozili nedalo sa zubar mi odporučil protezu spokojna som urobili ju tak že nik nevedel pokial som nepovedala stalo ma to vtedy 1000 korun teraz mam po 50tke protezu mam druhu asi 2roky dozadu stalo ma to okolo 150e. aj s trhanim teraz neviem zaleži velmi na zubarovi ... bolo to na dedine
@blavacka321 Nevravim, ze tvoja zubarka moze za vsetky tvoje problemy. Ale mozno ak by ta riesil niekto iny, s lepsim a modernejsim vybavenim, tak by si sa tam tak casto nemusela vraciat s tym istym zubom. Nechcem zhadzovat jej schopnosti ale je vela pripadov ked pacient zmenil lekara a bolo po problemoch. Pracuje tvoja zubarka pod mikroskopom pri cisteni kanalikov? Rontgenuje pred a po? Pred tym nez budes vobec uvazovat nad trhanim nechaj si poradit aj od ineho zubara.
Prodim.o realne skusenosti a pribliznu cenu nahrad.klasicke zbrusenie a korunka asi u mna mozne nebude resp nie vsade,kedze nemam vsetky zuby a aj tie co mam sa rad radom s korenmi ozyvaju