Ahojte. Kvôli zlej genetike už od detstva som vždy mala pokazené a plombované zuby, avšak vyzerali stále horšie a horšie, až sme sa s doktorkou dohodli na zubných korunkách. Čo sa týka funkčnosti a samotného výzoru, tak korunky sú pekné a ani neviem, že to nie sú úplne moje zuby. Farbu som sa snažila vybrať čo najprirodzenejšiu, keďže som mladá a nechcem mať tie biele umelé zuby ako niektoré celebrity. Myslela som, že mi to konečne zdvihne sebavedomie, nakoľko som kvôli zubom mala vždy komplexy, avšak posledný pol rok mám komplexy práve z tých koruniek. Som slobodná a rada by snom si ešte niekoho našla a síce si hovorím, že vzhľad nie je všetko, ale bojím sa s niekým randiť, pretože mám pocit, že v dnešnom svete, kde pobehuje kopu mladých dievčat s peknými zubami si môj potencionálny partner hneď všimne, že moje zuby nie sú moje vlastné a že to bude dôvod, ktorý každého odradí. Myslíte si, že je veľmi vidieť ak má niekto na zuboch korunky a že je to pre mužov odpudzujúce a ihneď povšimnutelné. Viem, že je to hlúposť a sú dôležitejšie veci, ale veľmi mi to zhadzuje sebavedomie a vôbec si neverím, pretože ja osobne nemám rada plastiky ani žiadne umelé vylepšenia pričom sama jedno mám (zubné korunky). Pre lepšiu predstavu prikladám aj fotku.
foto č. 1 a č.2 sú akože rovnaké?? že sa mi nezdá...😉
@deti95060810 nie :D chápem, že to tak vyzerá ale jedna fotka je na dennom svetle vonku na slnku a druhá dnu pod umelým svetlom. Na tom dennom je tie korunky tak viac vidieť. Preto mi to vadí, že sa bojím, že to všetci hneď na mne spozorujú.
Dneska samá divná téma.
Toto nie sú rovnaké zuby.
Zuby máš krásne 🌹
neviem ako mám vysvetliť že áno su to rovnaké zuby len ide o denné svetlo a umelé svetlo a myslím, že aspoň pery a úsmev by to mohli potvrdiť, ale načo presviedčať ak tomu niekto neverí .. neviem ale načo by som sem dala fotky dvoch cudzích úst
Vôbec nevyzerajú umelo, absolútne si s tým nerob stresy. Vyzerajú super ako tvoje, s neboj sa nikto si to nevšimne ❤️
@bbbbbbbbb mas krasny usmev, ani za 100 rokov by som neprisla nato ze zuby nie su Tvoje. Toto sa urcite nerata za “ plastiku” kedze si to neurobila z rozmaru ale zdravotnych dovodov. Zapamataj si ze muz ktoremu by toto vadilo je blb a za tym plakat nemusis ( a neverim ze by sa realne niekto taky fakt nasiel) Proste zapracuj na sebalaske, Tvoja hodnota je vo vnutri nie na povrchu. 🧚🏻♀️
Ja mám fazety a vsade sa ešte chválim že to mám urobené 😃 tak si radšej mala chodit so skaredymi zubami, to by isto žiadneho neodradilo
Či si len chcela aby ti tu všetky napísali aké máš pekne zuby?
Ty si od zaciatku potrebovala skor psychologa ako zubara. Zuby mas spravene pekne, velmi prirodzeny vzhlad.
Ja mam tiež korunky..bleach white😁a vôbec mi nevadi, že ľudia vedia, že to nie sú moje zuby..nestojí to malo penazi, tak ak sa to niekomu nepaci, je to len závisť ..stále lepsie pekne biele, ale urobene..ako žlté, krivé a vlastne😄
môžem sa ťa spýtať na niečo v ss?
Kolko ta to vyslo? Mas ich pekne
aj ja mám niekoľko koruniek,a hrdo ich ukazujem😀ale celkovo mám teda zuby krivé,nie pekné ako ty
Máš veľmi pekne spravené korunky a ver ze som videla všelijaké za 12 rokov v ambulancii. Ja ako odborník viem na čo sa pozrieť ale normálne človek nemá ako vedieť ze sú umelé. Ukludni sa. Máš to len v hlave. A nemá prečo ho to odradiť práveže ak sa dobre staráš ze naozaj cistis ako maš, je to znak zr sa staráš o seba a svoje zdravie. A ani na jednej to nie je zrejmé ze sú to korunky, vôbec nepôsobia umelo. Práveže pekne prirodzene. Veľmi šikovný technik, nie každý vie také pekne spraviť.
@bbbbbbbbb riešiš fakt blbosť a veľmi odporúčam popracovať na sebavedomí a nájsť si nejakú aktivitu na zamestnanie mysle. Zuby máš na pohľad normálne, tak ako 99% ľudí, ktorí sa starajú o zuby. Ver tomu, že je ešte stále dosť ľudí, ktorí sa o svoje zuby (chrup) nestarajú a vtedy je to problém.