Prosím súrne hľadám niekoho kto ma zubné implantáty. Ja sa chystám na kompletnú hornú čeľusť.
Zaujíma ma koho by ste odporučili aký bol postup a koľko Vás to stálo....
@vciellka co sa ceny tyka tak manzel ma najnovsiu cenovu ponuku- nakolko bude potrebovat 4 implantaty- 1 zub= 1300 €. Vsetko je individualne- hlavne postup, nakolko treba rontgenovat, naplanovat. Da sa niekolko zubov naraz ale tiez je to indivodualne. Vsetko zavisi od stavu v akom su zuby a ci nebude potrebne aj niektory vytrahnut, ci je dostatok miesta na implantat atd.
@ivka21 dobry den prosim Vas mohli by ste mi napisat aj meno?moja dcera nema dvojky ideme to riesit implantatmi....a tiez hladame dobru kvalitu aj cenu. Budem vam vdacna. Mirka
@arabellka1 uz bude mat 18, ale od 12 chodime k ortod..do LM, pani dokt jej pripravovala priestor na tie impl. doteraz nosi taky medzernik, obdivujem ju ako si na to zvykla..snad to bude dobre
@kika831 ďakujem, môžem vedieť pre koho akú kliniku ste sa rozhodli. Ja som bola zatiaľ na konzultáciu v smile clinik. Tam mam cenovú ponuku pre 5 implantátov 12 zubov 9000. Boli tam veľmi milý. Ale není som rozhodnutá že chcem ísť tam rada by som počula názor aj iného Dr. Len ťažko je vybrať na SK ich je veľa. Osobne nepoznam nikoho kto by si dal niečo také robiť
Ja sa chystám na 2 implantáty( 2x single) Sraumann a každý stojí okolo 1700€ komplet .
@ivka21 dobrý deň bývam v Rk a v pondelok som objednana na zákrok .Viete mi prosím napísať na azet lole224@azet.sk .Budem vám vďačná .Strašne sa toho bojím veľa ludí ma odrádza .
@annak2 Dobry den, ahoj. Mozem sa opytat dala ste si ten implantat? Vsetko v poriadku potom? Doteraz som bola celkom v pohode ale ako sa to blizi som uplne posrata(s prepacenim) Dakujem za odpoved. Marianna
@alicka14 dobrý chcem sa spýtať ohľadom implantaty dá sa to zvládnuť dakujem
@palino8507 ahoj, zabudla som odpísať. Určite áno, neboli to naozaj 🙂 mňa len finančne 😅
@ivka21 u koho ste boli v rk?
@ivka21 dobry den, prosim vas komplet inplantát stal 450? Mozte mi dat kontakt na kliniku,kde ste bola? Dakujem.
Ja mam síce len jeden robili mi v ruzomberku 1 zub 450 e ale veľká spokojnost. Ideš na konzultáciu potom ta objednajú na termín a za 30 min si hotová boli to menej ako vŕtanie zuba. A dôležitá je potom hygiena.