Zubné implantáty

mimi5986
7. máj 2023

Zdravím,
Máte niekto skúsenosť že ste si nechali spraviť zubné implantaty ? Veľmi nad tým uvažujem, keď som bola dieťa vybila som si predne horne zuby a ostala z nich len cca polka ..co mi zubarka vlastne len dolepila takou hmotou a už to nevyzera pekne. Neviem ci korunky su idealne ked uz mam mrtve tie zuby 😏 ako dlho to vsetko trva? A hlavne financne ako to je .. malo to isto nebude. Idealne keby bol dobry zubar v BB kraji ak poznate. Dakujem pekne

joesvk
7. máj 2023

@mimi5986 Je to finančne náročné, ale oveľa lepšia voľba ako korunky.

ivka21
7. máj 2023

@mimi5986 trvá to cca pol roka musí byť zahojene ďasno po vytrhnuti.potom sa robí implantát a to sa čas este cca 4 mesiace a nasadí sa na to korunka. Je to finančne náročné ale lepšie ako len nasadenie korunky.

suzitok
7. máj 2023

3800€ 3ks zuby pred 2 rokmi, od prvej návštevy po nasadenie cca 8 mesiacov. Ale vyzeralo to najskôr, že neprijme telo čapy, v tom prípade by peniaze za ne nevrátili, čiže by neboli ani zuby, ani peniaze. Našťastie sa to podarilo.

katka281
7. máj 2023

@mimi5986 ja mam dva implantaty. Prv zub vytrhli, nasledne navrtali do kosti titanovy srob a potom sa polroka cakalo ci to telo prijme, na zahojenie a tak. Po polroku mi nasadili zub. Jeden implantat stal 1800eur - mne to robili v BA - Dental Care Dr Rosa. Robia to aj vo Zvolene - klinika Duo Med, ale iste aj niekde v BB.

whatever1
7. máj 2023

@mimi5986 Urcite nepotrebujes implantaty, pokial su zuby poriadne osetrene, mozu ti vydrzat este dlhe roky. Korunka bude pre teba idealna volba.

mimi5986
autor
7. máj 2023

ja sa obavam ze ak by to telo neprijalo a vyzrhnu mi dva predne aj ked mrtve zuby tak uz neviem co by bolo 😏 a tiez neviem uplne ako by bolo fungovat po vytrhnuti .. to ani usmiat sa 😃.. musi sa to zaplatit naraz ? Lebo to naraz nepojde zaplatit

maickamf
7. máj 2023

@mimi5986 v BB je klinika EDEMED.Objednajte sa na konzultaciu, spravia Vam 3D RTG OPG a povedia riesenia a cenovu ponuku.
Mozno budu stacit korunky😉

whatever1
8. máj 2023

@mimi5986 Este raz, pokial nemas vazny dovod tak si ich nedavaj trhat. Stacia ti korunky.