Zdravím,
Máte niekto skúsenosť že ste si nechali spraviť zubné implantaty ? Veľmi nad tým uvažujem, keď som bola dieťa vybila som si predne horne zuby a ostala z nich len cca polka ..co mi zubarka vlastne len dolepila takou hmotou a už to nevyzera pekne. Neviem ci korunky su idealne ked uz mam mrtve tie zuby 😏 ako dlho to vsetko trva? A hlavne financne ako to je .. malo to isto nebude. Idealne keby bol dobry zubar v BB kraji ak poznate. Dakujem pekne
3800€ 3ks zuby pred 2 rokmi, od prvej návštevy po nasadenie cca 8 mesiacov. Ale vyzeralo to najskôr, že neprijme telo čapy, v tom prípade by peniaze za ne nevrátili, čiže by neboli ani zuby, ani peniaze. Našťastie sa to podarilo.
@mimi5986 ja mam dva implantaty. Prv zub vytrhli, nasledne navrtali do kosti titanovy srob a potom sa polroka cakalo ci to telo prijme, na zahojenie a tak. Po polroku mi nasadili zub. Jeden implantat stal 1800eur - mne to robili v BA - Dental Care Dr Rosa. Robia to aj vo Zvolene - klinika Duo Med, ale iste aj niekde v BB.
ja sa obavam ze ak by to telo neprijalo a vyzrhnu mi dva predne aj ked mrtve zuby tak uz neviem co by bolo 😏 a tiez neviem uplne ako by bolo fungovat po vytrhnuti .. to ani usmiat sa 😃.. musi sa to zaplatit naraz ? Lebo to naraz nepojde zaplatit
@mimi5986 Je to finančne náročné, ale oveľa lepšia voľba ako korunky.