Ahojte, nájde sa tu niekto, kto si dával robiť zubné fazety na predné zuby? Ja ich mám nasadené druhý deň a mám divný pocit. Lepšie povedané na koncoch zubov z vnútornej strany pocit zlepenia, ako zalepené cukríkom. Veľmi zvláštne to je a obávam sa, že si na to nezvyknem.
@frzeiovn ahoj , áno zvykla ale nie som s nimi spokojná po estetickej stránke.
Robené mám horné jednotky a dvojky.
Ďakujem, vyzerá to pekne, a dával ti to na tvoje obrúsené zuby? No ja mám taký problém, že som si dala vymeniť na prednej jednotku korunku zirkónovú, ale je taká došeda, nie je to veľmi hrozné ale pri bližšom pohšade to vidieť...nechcem aby už zasa ju dávali dolu a vŕtali, tak či by sa to nedalo fazetou zakryť...a nie je vidieť zpredu, že je to nalepené však? Prečo sa ti nepáčia? A prečo si si ich dala robiť, mala si zlé zuby alebo krivé, sú to zirónové fazety?
Ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď....
@frzeiovn dávala som si ich robiť kôli medzerám a sú to keramické fazety. To by si sa mala poradiť so zubárom, lebo moc sa fazety neodporúčajú na tmavšie zuby kôli tomu je to len tenká platnička a pôvodná farba zubu môže presvitať. Ale samozrejme to závisí ako tmavý máš ten zub. A nie , vôbec nie je vidieť že sú lepené. No a prečo sa mi nepáčia? Asi preto že som si ich predstavovala inak 🙈😁 prijala by som ich viac hranaté.
@dominika0022 Ahoj, prosím ťa, kde si si ich davala robiť? V BA? Ďakujem za odpoveď. Nemala si zúbky potom citlivé? Vieš normálne hrýzť? Ita
Ahoj, už si si zvykla na fazety? Vieš dať fotku prosím ťa???