Zubná protéza

chrobacik41
16. júl 2021

Ahojte ! Je to niektorá z vás ktorá nosí zubnu protézu?, ja ju mám cca mesiac aj týždeň, ten prvý mesiac v pohode všetko ok ale včera a dnes neviem co sa stalo ma z nej neskutočne naplo že som ju musela vybrať? Stalo sa vám to niektorej? Neviem co si dať, skúsila som zazvorove pastilky ale nepomohlo mi to, tak neviem co by bolo dobre. Ďakujem za rady. 😊

tncka
16. júl 2021

@chrobacik41 dobre by bolo mat svoje zuby...🤔 Teraz si uz nepomozes,mozno si este na nu len zvykas a bude lepsie...alebo zacni setrit a daj si urobit tie srobovacie,neviem presne nazov🤷‍♀️

zirafienka
16. júl 2021

@tncka zubné implantáty

parvinka0001
17. júl 2021

Moja mama .vtedy ju napina ked sa jej nieco dostane podnu
@tncka prepac ale rada ako svina no .a ked sa jej neujmu implantaty ma si ich necghat na policke ?za dalsie si rozmyslala ze nie kazdy si ich moze dovolit?..pyta sa tu na jednu vec a ty jej ty pises hluposti

chrobacik41
autor
17. júl 2021

@parvinka0001 mňa napína keď si ju dám do úst, ale zvláštne je ze cca mesiac som si ju v pohode nosila ale teraz ju dám a hneď musím vybrať, lebo ma napína. Implantáty u mňa neprichádzali do úvahy preto mam protezu. Takze asi tak.

parvinka0001
17. júl 2021

@chrobacik41 netlačí ta niekde? Mama ju aj nemohla mať keď bola chorá.. Skus sa opýtať zubára kde môže byt problém

chrobacik41
autor
17. júl 2021

@parvinka0001 áno opýtam sa len ma teraz dovolenku, práveže ma netlačí, neviem kde môže byt problém 🤷‍♀️

tncka
17. júl 2021

@parvinka0001 sorry ze sa ti moj pokec nepaci🤣🤣🤷‍♀️

anka246
17. júl 2021

Umyť studenou vodou a stále nechať v ústach. Aj v noci.

alexaalex
27. aug 2021

@chrobacik41 ahoj..mozem sa spytat ako znasas zubnu protezu? Ja si idem dat spravit na zadne horne zuby ..4 mi chybaju..a bojim sa ze si nezvyknem..ty ako zvladas?

chrobacik41
autor
28. aug 2021

@alexaalex ajoj, no napríklad v utorok som ju zniesla celý deň, včera som si ju dala a po pol hodine som ju musela vybrať lebo ma napínalo a fakt neviem prečo.cistim ju dôkladne tam problém nebude ale z čoho neviem. Už si davam tic tac cukriky to mi ako tak zaberá ale keď som dala napríklad zazvorovu pastilku tak to mi vôbec nezaberalo. Neviem budem sa musieť opýtať mojej zubárka ale som ju zase nevystihla lebo bude mať celý týždeň dovolenku. Možno ty to budeš znášať lepšie ak sa jedná o zadné zuby. Ja to mam takú protezu že vrchný predný zub vľavo, druhý v pravo predný mam svoj a potom znovu na proteze umelý ďalší svoj a potom znovu umelý. To mam všetko vpravo akurát ten predný mam vľavo.este keď som chodila na skúšku vždy sa ma laborantka pýtala ci ma nenapina ani raz mi zle nebolo a to som tam bola asi 4krat a po mesiaci bezproblemoveho nosenia ma začalo napínat a neviem naozaj prečo 🤷‍♀️