Dobry vecer, mam otazocku kolko by ma stala zubna proteza obycajna najlacnejsia iba horna a ako dlho sa caka mne musi nejaky zubar vytiahnut este 9 zubov pretoze zubarka odisla bez toho aby nam pacientom dala vediet karty si zobrala zo sebou alebo ostali v ambulancii neviem ale teraz mi nema kto po blizku vytiahnut stve ma to velmi lebo mam hrozne zuby po 5 detoch dakujem za kazdu odpoved vopred pekny vecer prajem
@laura2332 nie.. poisťovňa preplaca dentálnu hygienu, kazy.. ale ja som mala tu drahšiu, ohybnu..je jedno či máš na nej 3 zuby ako ja, alebo 16 zubov stojí to rovnako..no nie je to nič moc pocit mať ju, jesť s ňou..zariadila som sa inak..a ako povedala moja zubarka, starať sa o umelé zuby je viac náročné ako o vlastné
Drahe? 150? Nesranduj. Mna vysla horna na 90e. To je uplne smiesna cena oproti inym
@laura2332 a teda,mne zuby vybrali v anesteze. Po 6t od vybratia a zotavenia dasien,som sla na meranie. Potom o tyzden na skusku a o dalsi tyzden som mala protezu hotovu. Cize 8t od zakroku po protezu
@petulda333 super bolelo to ak vam tahali pod anastezou no myslim tak po tom a ako si to mozem vybavit kolko sa plati viete mi to napisat podrobnejsie
@laura2332 tak samozrejme v narkoze som necitila nic,az vecer,ale vzdy mi dali liek od bolesti,tak sa to dalo vydrzat. Vybavil mi to moj zubar. Sla som k nemu na rtg a on poslal ziadost dk nemocnice. Ked mi to schvalili,tak som sla tam na vstupne vysetrenie a dali mi termin zakroku. Cas na zahojenie je rozny,mne po 6t od zakroku uz merali na protezu. A po tyzdni som prisla na skusku a za dalsi tyzden uz som ju mala. Za zakrok som neplatila nic,len za protezu
@petulda333 dakujem musim aj ja sa skontaktovat zo svojim zubarom spravne by mi to mali dat pretoze ja mam take pokazene zuby z porodu ale aj dedicnost v rodine krv mi neprudi tak ako by mala a preto sa mi zuby kazia velmi tak dufam ze mi da nejake potvrdenie aby mi to spravili v narkoze
@laura2332 mne sa tiez znicili pocas tehotenstva a preto,ze som cele tehotenstvo prevracala. A ja som mu rovno povedala,ze jedine v narkoze. Ja mam panicky strach zo zubara a v tom kresle by som pri trhani dostala aj infarkt
@petulda333 dobrý deň môžem sa spýtať kde ste boli u akeho zubara že vás vyšla 90€ ďakujem za odpoveď
@marika987 u nas v Michalovciach. Vraj tolko stoja,teraz mozno trochu viac. Ja som bola 2r dozadu
@petulda333 možem sa opýtať kde Vam tie zuby vyberali a kolko ste platila..
@jaen v celkovej anesteze v nemocnici v Kosiciach. Neplatila som nic
@petulda333 ale mala ste diagnostikovanú nejakú diagnózu aby Vám to urobili zadarmo v narkóze?
@jaen nemala,len som zubarovi povedala,ze ja to v kresle nedam,pretoze mam panicky strach . On poslal ziadost do poistovne a ta schvalila zakrok