Zubná pohotovosť v Trnave

ernuska296
13. okt 2016

DOBRY den, chcela by som sa spytat ci mate niekto skusenost s novo otvorenou zubnou ambulanciou v Trnave, pristup lekarov,ceny a tak celkovo ...
Dakujem za kazdu odpoved
Pekny den prajem

maryanna
13. okt 2016

ahoj, robi a vlastni to človek zo širšej rodiny, a môžem odporúčať, kvalita top.

gretka20
13. okt 2016

nie je to moja skúsenosť, švagrna tam bola lebo ju bolel zub, lekárka jej ho rozvrtala... potom ked išla k svoje zubárke ...tá bola zhrozená, zub musel isť von, brala ATB a zubárka povedala že by jej mali vrátiť peniaze...

ernuska296
autor
13. okt 2016

Jejda odkladam navstevu zubara boli ma to uzz dost, kvoli detom mi vyhovuju ich ordinacne hodiny ze ma s nimi kto byt...takze rozmyslam hlavne kvoli detom a jaaaj ved presne som ochotna cvaknut prachy a nech opravia a mam klud...jujha

l3yla
13. okt 2016

Pozri sa aj do skupiny Trnava, tam sa to tiez viac x riesilo.

mattok
20. apr 2017

Ahoj, skusenost s pohotovostou v TT nemam dobru. V sobotu som tam prisiel s teplotou 38, nadopovany analgetikami od bolesti o 12,00, v cakarni 20 trpiacich ludi. Islo sa podla poradia, teda o 18 na mna prisiel rad ( mohli by zaviest nejaky system zapisovania sa aspon na hodinu, ...) Nasledne rontgen, injekcia, precistenie kanalikov./ zub bol odumrety a zapaleny/. Zaplatil som padika a spokojny som odisiel domov, s tym ze v utorok mam termin u svojho zubara v BA(v pondelok neordinoval). Po pretrpenych dvoch dnoch, navsteve pohotovosti na Drienovej a nejakeho zubara v TT som u svojho zubara zistil, ze v jednom kanaliku je zlomeny nastroj a zub musi von aj kvoli zapalu kosti.
Takze zaverom, pohotovost v TT- dobre vybavenie, usmievava doktorka, ale profesionalita ziadna, zaujem riesit problem ziadny.
Takze teraz sa uz 3 tyzden liecim antibiotikami zo zapalu, ktory sa rozsiril do kosti, do uzlin, ... a stale to nie je dobre.

A nemozem dopustit na svojho skuseneho - ludskeho stomatochirurga, ktory ked videl ten stav, tak to hned riesil, aj ked som prisiel pred dohodnutym terminom.

Hold zubarina je uz len biznis s peknym pozlatkom (nastastie nie pre vsetkych).