DOBRY den, chcela by som sa spytat ci mate niekto skusenost s novo otvorenou zubnou ambulanciou v Trnave, pristup lekarov,ceny a tak celkovo ...
Dakujem za kazdu odpoved
Pekny den prajem
nie je to moja skúsenosť, švagrna tam bola lebo ju bolel zub, lekárka jej ho rozvrtala... potom ked išla k svoje zubárke ...tá bola zhrozená, zub musel isť von, brala ATB a zubárka povedala že by jej mali vrátiť peniaze...
Jejda odkladam navstevu zubara boli ma to uzz dost, kvoli detom mi vyhovuju ich ordinacne hodiny ze ma s nimi kto byt...takze rozmyslam hlavne kvoli detom a jaaaj ved presne som ochotna cvaknut prachy a nech opravia a mam klud...jujha
Pozri sa aj do skupiny Trnava, tam sa to tiez viac x riesilo.
Ahoj, skusenost s pohotovostou v TT nemam dobru. V sobotu som tam prisiel s teplotou 38, nadopovany analgetikami od bolesti o 12,00, v cakarni 20 trpiacich ludi. Islo sa podla poradia, teda o 18 na mna prisiel rad ( mohli by zaviest nejaky system zapisovania sa aspon na hodinu, ...) Nasledne rontgen, injekcia, precistenie kanalikov./ zub bol odumrety a zapaleny/. Zaplatil som padika a spokojny som odisiel domov, s tym ze v utorok mam termin u svojho zubara v BA(v pondelok neordinoval). Po pretrpenych dvoch dnoch, navsteve pohotovosti na Drienovej a nejakeho zubara v TT som u svojho zubara zistil, ze v jednom kanaliku je zlomeny nastroj a zub musi von aj kvoli zapalu kosti.
Takze zaverom, pohotovost v TT- dobre vybavenie, usmievava doktorka, ale profesionalita ziadna, zaujem riesit problem ziadny.
Takze teraz sa uz 3 tyzden liecim antibiotikami zo zapalu, ktory sa rozsiril do kosti, do uzlin, ... a stale to nie je dobre.
A nemozem dopustit na svojho skuseneho - ludskeho stomatochirurga, ktory ked videl ten stav, tak to hned riesil, aj ked som prisiel pred dohodnutym terminom.
Hold zubarina je uz len biznis s peknym pozlatkom (nastastie nie pre vsetkych).
ahoj, robi a vlastni to človek zo širšej rodiny, a môžem odporúčať, kvalita top.