Zubná náhrada na drôtikoch

21. jún 2024

videli ste poslednu dobu take nieco? Ja veru nie, ze by sa uz tak nerobilo, pred 20.rokmi to bolo este dost bezne, droteny usmev🤣ze sa mostik, medzernik prichataval drotikmi o zdrave susedne zuby, alebo ked si niekto nechcel dat obrusovat do konickeho tvaru a lepit na ne. Ze by tieto postupy uz nacisto vytlacili implantaty (sroby) do celuste? 😮‍💨🤔😅

medyna
21. jún 2024

sú nové materiály a nový spôsob uchytenia protézy, teraz sa dáva taký "telový" úchyt, nie je tak vidno. Neviem, aký je to materiál, ale videla som ho.

tibor79
21. jún 2024

Sú zubné náhrady, dokonca aj na drotikoch. Mňa sa pýtal zubár, či chcem uchytavanie na drotikoch (lacnejšia verzia), alebo iné. Tie najlacnejšie sú živicové ale ja mám aj také úchytky. Niektorí zubári už neradi živicu...Ja som hľadala zubára, ktorý nebude presviedčať mňa, čo je pre mňa dobré (pre neho ešte lepšie) ale je ústretový k mojim požiadavkám. Obtiažnejšie.... Ale našla som.

suzitok
21. jún 2024

Poznam viac ludi, ktori maju vyberatelnu nahradu. Ziadne drotiky, ani plastové dasna. Dnes su uz moderné technologie, zuby vyzeraju prirodzene a niektorí si to ani nevyberaju denne, precistia v ustach ako pri beznej ustnej hygiene.