Zubná hygiena

alexbbb
12. okt 2024

Zdravim, v ústach sa mi spravil aft. Ústa som vyplachovanie alpou ale nastal taky problem, ze alpa mi vypálila časť ďasná a teraz sa mi šúpu ďasná a dalsi problem je, že mi to “vyžralo” časť ďasná trochu nad zubom cize vidno aj tu časť na tym zubom. Teraz neviem co mam robit. Mam ist k zubárovi alebo sa to samé zahojí? Dakujem za odpovede

janetinka27
12. okt 2024

@alexbbb zavolala by som zubarke, aspon ta moja vzdy poradi

simsalabim
13. okt 2024

@alexbbb vyplachovat usta alpou? Fuuu, to som este nepocula. Nabuduce potriet iba aftu, vodicka tinktura ginigivalis je super a potom toto je skvela vec na bolest https://www.drmax.sk/dr-max-pro32-krem-na-afty?...

dadis
13. okt 2024

@alexbbb Podla mna sa ti odhalil krcok. To je na navstevu zubara. Myslim, ze sa to normalne plombuje ako kaz..

alexbbb
autor
13. okt 2024

@dadis ano presne to, len som nevedel priist na to ako sa to vola.

ronie338
13. okt 2024

@alexbbb s aftou k zubárovi nie, nevyplachovat alpou, sú na to v lekárni kvantá veci. Lebo alpa vyziera sliznicu presne tak ako sa to stalo. Po zahojeni k zubárovi a keď krcok nie je citlivý netreba ho plombovat

alexbbb
autor
13. okt 2024

@ronie338 No mne skor robi problem ze je to viditeľne tak to mi robi najväčší problem ze ked sa to zahojí ci to bude vidno ci nie?

ronie338
13. okt 2024

@alexbbb to záleží aké je poškodenie. To musí zubar zhodnotiť a je taka síce ružová plomba ale nie je to práve estetické.