Ahojte. Asi je viac ludí čo má panický strach zo zubára. Pár krát som sa snažila prekonať ale nejde to.. včera sa mi odlomil kúsoček zubu a bojím sa. Budem s tým musieť niečo robiť. Neviete o niekom kto je dobrý ( nie je protivný, drsný ) a či niekto nemá aj rajský plyn ? ďakujem za odpovede.. prosím , nekritizujte ma.. ďakujem
@miroslava1995 Filip Langer v Hrádku. Je dosť drahý. Na nete nájdeš aj stránku. Sídli vedľa Lídla.
ďakujem pekne ... .🙂
rada mojej zubarky... daj si lexaurin :D
@miroslava1995 cim castejsie chodis k zubarovi tym sa menej bojis. Ja som odpadavala zo strachu az som dostala taky zapal ze osm chodila asi mesiac denne na cistenie a teraz v pohode aj bez injekcie si dam vrtat. Ak sa bojis daj si pichnut injekciu nebudes nic citit
Ja som v poriadku s injekciou, aj k dentálnej som normálne chodila.. no mne budu pravdepodobne vrtat ( to je moja smrt) alebo trhať stoličku a to som raz zažila a bola to hhroza aj 2ma injekciami. :D
@tanecnica82 vies ked ti vadi aj zvuk vrtacky, tam injekcia nepomoze.. ani stuple v usiach...
nie len zvuk, mna boli vrtanie aj po injekciach .. proste niekto je citlivejší na to a druhý na to. Injekcií mi zase možu dať aj 10
Ahoj vcera uplne nahodou som citala,ze tu v bb robi jeden zubar s rajskym plynom.Popri osetrovani pozeras tv😊