Zubári v Liptovskom Mikuláši - rajský plyn

miroslava1995
21. jan 2017

Ahojte. Asi je viac ludí čo má panický strach zo zubára. Pár krát som sa snažila prekonať ale nejde to.. včera sa mi odlomil kúsoček zubu a bojím sa. Budem s tým musieť niečo robiť. Neviete o niekom kto je dobrý ( nie je protivný, drsný ) a či niekto nemá aj rajský plyn ? ďakujem za odpovede.. prosím , nekritizujte ma.. ďakujem

ivkas43
21. jan 2017

Ahoj vcera uplne nahodou som citala,ze tu v bb robi jeden zubar s rajskym plynom.Popri osetrovani pozeras tv😊

mandala77
21. jan 2017

@miroslava1995 Filip Langer v Hrádku. Je dosť drahý. Na nete nájdeš aj stránku. Sídli vedľa Lídla.

miroslava1995
autor
21. jan 2017

ďakujem pekne ... .🙂

ikonica
21. jan 2017

rada mojej zubarky... daj si lexaurin :D

tanecnica82
21. jan 2017

@miroslava1995 cim castejsie chodis k zubarovi tym sa menej bojis. Ja som odpadavala zo strachu az som dostala taky zapal ze osm chodila asi mesiac denne na cistenie a teraz v pohode aj bez injekcie si dam vrtat. Ak sa bojis daj si pichnut injekciu nebudes nic citit

miroslava1995
autor
21. jan 2017

Ja som v poriadku s injekciou, aj k dentálnej som normálne chodila.. no mne budu pravdepodobne vrtat ( to je moja smrt) alebo trhať stoličku a to som raz zažila a bola to hhroza aj 2ma injekciami. :D

ikonica
21. jan 2017

@tanecnica82 vies ked ti vadi aj zvuk vrtacky, tam injekcia nepomoze.. ani stuple v usiach...

miroslava1995
autor
21. jan 2017

nie len zvuk, mna boli vrtanie aj po injekciach .. proste niekto je citlivejší na to a druhý na to. Injekcií mi zase možu dať aj 10