baby....uvazujem zeby som sa vybrala na ukrajinu, kedze potrebujem zirkonove zubne korunky a u nas je to mega drahe....mate niekto skusenosti? s ktorymi klinikami konkretne? ja som zatial pocula o estetdent v uzhorode (dr. denys maliar)...viete nieco niektora z vas? budem velmi vdacna za zle aj dobre recenzie. cokolvek pomoze
Sused bol a bol vraj veľmi spokojný, ale nepoznám detaily.
@malinka158 citala som jednu recenziu na nete na kliniku estetdent v uzhorode tak som im pisala mail. hned mi volal zastupca, ohladom cien atd a chcel objednat ma okamzite uz tuto stredu...preto mi to je aj trosku divne ci nemaju klientov alebo..zeby to bolo fakt mozne tak rychlo?.....mozno nie su dobri mozno tam je nejaky hacik snazim sa dozvediet co najviac predtym nez sa tam objednam....predsa len ja som od dolneho kubina a nieje to tak blizko. a hlavne co mi je divne zisitla som dnes, ze tie cisla z ktorych volal nie su ukrainske. raz z danskeho!a raz z nemeckeho! cisla...googlim googlim uz dva dni a snazim sa dopatrat nieco o tejto klinike...alebo pozbierat hocijake skusenosti o akejkolvek inej klinike tam....
@marseillefan aha skoda lebo pozeram ze tam je velmi vela klinik....
A boli ste tam osobne niekto nakoniec? Potrebujem si dať urobiť zubný implantát a rátam s tým, že na Ukrajine by to malo byť lacnejšie ako v SR. Ale osobne nepoznám nikoho, kto tam reálne bol. Viem, že tam ľudia chodia, ale na nete som sa k ničomu nedopracovala. 🙂
@panda777 Moze to byt tym, ze tam su dost vysoke ceny a bezne ukrajinci si vyberaju lacnejsiu moznost. Inak na Ukraine nie su take dlhse cakacie lehoty ako na Slovensku, kedze vacina ludi idu ku zubarovi, ked uz maju problem, a malo kto chodi na preventivku. A bezne tam zubary ordinuju aj cely den, ked chcu zarobit. Ale v Uzhgorode som nikdy zuby nerobila, len v Kyjevskej oblasti. Takze cakacej doby by som sa nebala. Skro by som hladala dobre referencie na konkretneho lekara, nie na kliniku, lebo aj v Ukrjine v drahych klinikach nie vzdy urobia svoju pracu dobre (poznam viac pripadov). A co sa tyka cisla, tak casto sa ztavalo, ze ked volam na Ukrajinu alebo mne volali, ze sa nezobrazuje ozajstne cislo a cislo inej krajiny. Castejsie sa to stava, ked sa vola cez speci kod, aby bolo lacnejsie.
@jarhal ty tak ti držím palce a príď sa nám pochváliť a nám menej odvážnym dodať odvahu.
@panda777 aj keď už je tejto téme pár rokov... Práve včera som sa vrátila z kliniky Estetdent v Užhorode a môžem len odporučiť všetkým, ktorý rozmýšľajú nad opravou zubov na Ukrajine. Prístup ľudí pracujúcich na klinike a taktiež syna majiteľa ktorý sa o nás po celý čas staral je neskutočný. Majiteľ kliniky Roman Maliar je zároveň riaditeľ všetkých štátnych zubnych kliník v celej Ukrajine.
@anemy18 prosim ta,co ti robili a kolko ta to stalo? Vdaka
@panda777 vidím že ste z DK viete mi poslať nejakú adresu zubnej ambulancie ktorá nemusí byť tá najlepšia práve že radšej je taká stredná Ďakujem za každú radu
@anemy18
@monkaslaba môžem sa spýtať kde ste boli ubytovaná kde ste boli prosím vás ubytovaná
@panda777 pridam sa