Zubár v Žiline

juliagamal
16. nov 2016

Zdravim, prosim Vas, niekto zo Ziliny, neviete nahodou poradit nejakeho sikovneho zubara, zubarku, ktory/a by mi urobil/a to o co ho poziadam a nepovedal mi, najprv musime urobit to, to, to a z obycajnej prehliadky zaplatim nie 30-40€ ale 100-200? :D Dakujem za odpovede, ak som to napisala nezrozumitelne ospravedlnujem sa a napisem do komentu este raz presnejsie :D Len som uz zufala, ziadny dobry zubar a chcu vzdy mailant 🙂 Vopred dik.

17alexis
16. nov 2016

@juliagamal vraj je cenovo dostupná Veronika Dadajová. Je v železničnej poliklinike alebo tak nejako sa to volá a údajne je aj veľmi dobrá. Kolegyňa k nej prešla aj s celou rodinou. Ja chodím do Medhouse k Dr. Tahovi. Zbavil ma strachu zo zubárov a je úžasný. Cenovo sa klasické ošetrenie kazu hýbe asi 35 až 50€. Mne však robí náročnejšie výkony a preto zriedka kedy idem pod 155.

marcelaza
16. nov 2016

@17alexis pani dadajova uz nepracuje....... bude za nu asi nahrada uz 3 mesiace cakam na vysetrenie a marne

17alexis
16. nov 2016

@marcelaza ja som jej volala asi v októbri a chcela ma vziať. Tak to som teda prekvapená lebo je to mladá doktorka asi dva roky po škole.

silvid
16. nov 2016

My chodime k Beresikovej / je strasne mila, sikovna/, ja mam dost znicene zuby vzadu cize vzdy platim dost, ale podla mna je to indivdualne, manzel az tolko neplati, skus si tam pripadne zajst alebo zavolat, u nas maximalna spokojnost

marcelaza
16. nov 2016

@17alexis ja k nej chodim uz rok a ma ambulanciu v zilpe na 4 poschodi 🙂 je mlada akurat sa tento rok vydavala predtym sa volala muskova teraz je dadajova 🙂 a je velmi mila ona ma zbavila strachu zo zUbarov ale uz od augusta potrebujem urobit zub a ona je PN asi je tehotna alebo co ked tam kazdy tyzden volam sestricka mi povie ze hladaju nahradu ze sa ozve

dadka1005
16. nov 2016

Odporúčam zubarku Mitrovu, sídli na Fatranskej,či Tatranskej,multifunkčný dom oproti otocni trolejbusov. Mám dobré skúsenosti,hlavne so synom.

betyna8
11. sep 2018

Dievčatá, obnovujem temu. Pani zubárka Dadajova prebrala ambulanciu po dr. Torokovi, sidli teraz na intrakoch oproti europace. Ja som u nej absolvovala zatial len preventivku. Objednala ma na plombovanie s terminom o 6 mesiacov po prehliadke, už mi 3 krat zmenili termin a raz ked som tam cakala /už hodinu po objednanom čase/ vyšla sestricka,že sa im pokazilo odsavanie a nemôžu nas teda ošetriť. Takže zvažujem zmenu zubara, nemate nejaké nové tipy?