Zubár - prestup

28. jún 2022

Dobrý deň mám 16 rokov a už dlhšie mam zubarku ktorá je dosť neprijemna mam len ocina a hovorila som mu ze chcem ísť niekam inam lebo je fakt hnusna aj mi kamarátka hovorila ze ona prestupila k 1 zubarovi u nás v meste ktorý berie nových pacientov. Odporučila mi ho ze je dobrý chcela by som začať chodiť tam aj som to ocinovi hovorila ale on je taky flegmatik a povedal ze kým ma nebolia zuby nebude zbytočne riešiť nejakého zubara. Pochopila som ze kým ma zuby nebudú bolieť nechá ma u tej mojej nepríjemnej. Lenže vtedy už nemusí brat nových pretože u nás v meste skoro nikto neberie nových pacientov preto som sa chcela spýtať ci si myslíte alebo náhodou neviete ako to u zubarov funguje a ci by som sa nemohla sama bez jeho vedomia prehlásiť k inému aj keď nemám 18 ale 16 čoskoro 17. Písala som aj mail do tej ambulancie ale zatiaľ neodpisali. Preto by som sa chcela s vami poradiť či neviete ako to funguje ?
Ďakujem

klip0
28. jún 2022

Neviem ale išla by som tam osobne a povedala že chces k nim prestúpiť. Pravdepodobne ti spravia preventívnu prehliadku a povedia či potrebujú aby to podpísal aj otec

monkasponka
28. jún 2022

Do 18 potrebujes podpis ocina .Ale rovno by som tam zavolala a spytala sa čo a ako.Na emaily kašli. A zrejme by som ocina postavila v tomto pripade pred hotovu vec.Jemu sa len nechce riešit 😀.Zrejme bude stačit ked tam dodatočne odbehne podpisat papier. ja to tak robim pri synovi, že chodi sam a ked treba aj neskor podpisem Len bude treba na vstupnu prehliadku nejaky poplatok pri prestupe.

janka1011
29. jún 2022

Do 18 musíš všetko riešiť s ocom, bude to musieť isť podpísať.