Zubár - antibiotiká

simcucik
27. jún 2024

Ahojte, včera som bola u zubára ktorý mi predpísal antibiotiká. Predtým ako som išla k nemu som zvracala (stres), povedal nemám jesť mliečne. Poobede som si dala zemiakové “pagáče” (zemiaky,múka,sol,korenie=vyprazane).. dala som si asi 4 kusy viac som nezvládla. Vyšla som do kuchyne kde som zacítila vonu toho jak sa to vyprazalo a bolo mi úplne zle, vošla som do kupelne kde bola úplne cigaretova vona zrejme od susedov, tak má naplo a vyvracala som všetko čo som zjedla. Môže to byt z antibiotík? Bolo to okolo 4-5 a antibiotika som si dala 11:15, bolela má aj hlava. Mamina píše keď mi bolo zle z vôni môžem byt tehotná, dnes som išla do prace kde sú rôzne vône a je to zatiaľ pohode, ale cítim sa trochu čudne 🙈 mám si kúpiť test alebo to je len z tých liekov?

deti95060810
27. jún 2024

ako to máme vedieť my? veď nemáme vešteckú guľu...
nie je nič ľahšie ako si kúpiť a následne spraviť test... ak nie si tehotná tak potom ti nesadli antb.

sisska96
27. jún 2024

No neviem maminy prečo hovoria na každú nevoľnosť že je tehotenstvo. Proste exituje milión veci z čoho môže byť nevoľnosť. Aj z liekov, lebo podráždia žalúdok.