Ahojte, včera som bola u zubára ktorý mi predpísal antibiotiká. Predtým ako som išla k nemu som zvracala (stres), povedal nemám jesť mliečne. Poobede som si dala zemiakové “pagáče” (zemiaky,múka,sol,korenie=vyprazane).. dala som si asi 4 kusy viac som nezvládla. Vyšla som do kuchyne kde som zacítila vonu toho jak sa to vyprazalo a bolo mi úplne zle, vošla som do kupelne kde bola úplne cigaretova vona zrejme od susedov, tak má naplo a vyvracala som všetko čo som zjedla. Môže to byt z antibiotík? Bolo to okolo 4-5 a antibiotika som si dala 11:15, bolela má aj hlava. Mamina píše keď mi bolo zle z vôni môžem byt tehotná, dnes som išla do prace kde sú rôzne vône a je to zatiaľ pohode, ale cítim sa trochu čudne 🙈 mám si kúpiť test alebo to je len z tých liekov?
No neviem maminy prečo hovoria na každú nevoľnosť že je tehotenstvo. Proste exituje milión veci z čoho môže byť nevoľnosť. Aj z liekov, lebo podráždia žalúdok.
ako to máme vedieť my? veď nemáme vešteckú guľu...
nie je nič ľahšie ako si kúpiť a následne spraviť test... ak nie si tehotná tak potom ti nesadli antb.