Ahojte už asi aj polroka má bolel zub ktory mi vtedy zubár bol pri ďalšej návšteve som mu to vravela hovoril že tam má nemá čo bolieť a zrušil mi plombu ktorú mi predtým robil že možno má to tam tlačí. Prešiel vlastne odvtedy asi pol rok ja som ten zub cítila na zahryznutie také nepríjemné pichnutie v poslednej dobe už aj na studené bolel. Dnes som tam bola a zas som mu to vravela robil mi rtg tam nič také nebolo ale našiel miesto na Tom zube čo má bolí čo bolo citlivé ani injekcia od bolesti mi hneď nezabrala dopichoval mi ju potom do toho miesta kde to bolo citlivé aj na ten vzduch no a vravel že hádam to bude dobré lebo že inak by mi musel vybrať nervy. Ja mám ešte strpnutu celú časť tvare po injekcii ale občas ma tam tak pichne a na zahryznutie taký tlak to mávam len ja už som si zažila zápal okostnice dvakrát na mŕtvom zube a tak stresujem či nebude treba vyberať nervy. Je normálne že ešte boli taký tlak na zahryznutie a občasné pichnutie v ňom? Myslíte že sa o idem bez vyberania nervov :(
@zobaka nebolel má na poklep
@zobaka tam zápal nebol robil RTG len nevedel či ten zub ešte žije skysalaj taký studený obklad
no ved o to ide..ci zije, mne vyberala nervy, lebo ma bolel uz mesiac, niektore nevybrala, takze s tym teraz chodim a netusim tiez ako to dopadne
tak to by malo byt v poriadku
mal ti po nom poklopat kovom, ak boli na poklop z boku, je tam zapal, vtedy sa musia vybrat nervy