Jou Jou Jou priatelia, poraďte prosím. Pred 6 rokmi mi robilli endodonciu a teraz po 6 rokoch ma zub začal ani nie ze bolieť, ale proste ho cítim. Nad ním je na dotyk citlivejší ako ten istý na druhej strane. Horná šestka... je možné, že by sa zle urobena endodoncia prejavila až po 6 rokoch?
Funny na tom celom je to, že ja som trochu psychopat- cele toto začalo dva dni potom, čo mi kamoška povedala co si kna prežila so svojím mŕtvym zubom :D
Ako pôjdem o pár dní k zubárovi, ale...neviem, rád si vypočujem ci sa s tým už niekto stretol, lebo predsalen, ak som 6 rokov nemal žiadny problém...
Diky.
Mne teraz robili nanovo čistenie kanálikov. A to som mala zub robený necelé 2 roky dozadu, avšak iným zubárom a pobolieval ma aj po urobení. Takže skôr bol urobený zle a teraz to nanovo mladší zubár robil.
Robili mi aj rontgen a ten napr. nič neukazoval. Tak povedal, že to otvorí a pozrie sa na to a robil mi to teda nanovo.
@maickamf ved hej, u mňa ide skôr o to, že či to môže byť chyba zubára no alebo sa proste čas od času po 6 rokoch dačo stane 🙂
Po tom co mi raz lekár na roztrhnuty vaz v kolene vypísal masticku som dosť paranoidny voči doktorom, tak ze ci hľadať iného alebo veriť svojmu...
No nič, držte sa pani a damy 🙂
@adam4654 dodám že to citlivé nad zubom je az
niekde hore pri kosti, zub samotný už prestal byť citlivý, ale to dačo nad ním hej