Zub osmička - rady

17. dec 2022

Ahojte,rastu mi obidve dolné osmičky dlhodobo,, chcem sa opýtať na niekto skúsenosť s tým že by ho nebolo miesto kde rastú ale taká pichlavá bolesť sánky? A čeľustnych kĺbov ? Nieje to celý deň ale zato každý deň niekto krát do dňa hlavne teda na večer. Mám pocit že aj chlad tomu neprospieva. Prosím o radu. Mám pocit akoby tlačili na nejaký nerv teda hlavne jedna. Lebo čo čítam každého bolelo v ústach ďasno a miesto rastu. Ďakujem

zuzinka888
17. dec 2022

Treba to riesit- vybrat na stomatochirurgii.

mariamisko
17. dec 2022

Mna boleli aj usi a sanka

3petka
17. dec 2022

Tak mna napr nebolelo keď mi rástli. A to ich mám fakt tak že nemajú kam ísť. Takze mi ich museli dolovať zo sánky. Len jedna mi robila problém no tá nerástla a bola už pomaly rozpadnuta keď mi ju vyberali, zistili sme to v hodine 12-tej inak by som riskovala taký zápal že až.

kiki68
18. dec 2022

Mne sa dostal zapal nejako na dasno alebo tak, Strasne to bolelo a ako ten zub vytiahli tak do 5 minut neskutocna ulava. Ako sice to este bolo cele napichane anestezou, ale ten tlak a vsetko zmizlo/ do vecera som bola fit

katrin69
18. dec 2022

Môj manžel mal problém s osmičkou, lebo mal korene okolo nervu. Od zubárky bol poslaný na stomatochirurgiu. Tam si na to netrúfali kvôli tomu nervu. Poslali ho do Bratislavy. Samozrejme nemusí to byť váš prípad, ale manžel vyšiel z ambulancie celý spotený po asi dvoch hodinách. Mali mu to rozvŕtať a po častiach vytiahnuť. ALE, keďže sa študenti potrebovali učiť, poslali mu rovno troch, ktorý sa na ňom striedali a učili sa, ako vytiahnuť osmičku celú... Zaujímavé, že už ten nerv nebol podstatný. Bol 2týždne na maródke a odvtedy má strach zo zubárov... Ako čím väčšie mesto, tým väčší magorizmus, ale v poriadku... Stojte si za tým, že rozvŕtať a postupne vybrať, je to najlepšie riešenie 😉