Zdravim rastie mi osmička a cítim tlak na celú sánku, chcem sa opýtať máte niekto skúsenosť s tým že by sme pociťovali tlak na okolité zuby? Cítim konkrétne na zub č. 6 pri zatlačení jazykom na neho. Myslíte že to môže byť tým? Ďasno necítim pri tej osmičke vôbec len extrémne bolesti sánky ,, totiž to mám zuby veľmi nahusto a rastu mi osmičky na oboch stranách,, diky
@ivette1223 hmm, ďakujem za odpoveď no ako vylucené to nieje ,, ale ja nemám bolesť len taký tlak cítim keď zatlačím jazykom na ten zub akoby posun ale nerozumiem tomu že prečo na zub č6 keď ešte medzi 8 a 6 mám predsa 7micku
Áno môže to byť, najlepšie je ísť na rtg ja som tiež bola, ale už má čaká posledná osmička a snáď čo najskôr pôjde von lebo všetky robili len problémy 😩😩 ale ak to bude tam ok tak to môže byť zapal okostnice
@dadka128 a osmičky si mala prerezane keď ti ich vyberali?
Ano aj umna sa objavoval tlak 2 mesiace. Sem tam troska bolest ale skor tlak. No mozu to byt kludne 8, treba ísť na rtg k zubarovi, on to na istotu povie 🙂
@ivette1223 bola som minulý týždeň ale len na vstupnej u novej zubarky aj mi robila RTG ale nič nehovorila len dala termín na január tak dovtedy sa to hádam nezhorší
Ako ste nakoniec dopadli? Spôsobila tú bolesť tá osmička? Momentálne riešim rovnakú situáciu 😬
@dori_b preslo to po 4 mesiacoch :D a 8-čku mam dodnes
No ja som minule riesila toto... Potlacila som na koren hornej 7, bolest bola.. myslela som si ze mi tlačí 8, ta teda nebolela ale bolest bola aj 2 mesiace, a tym.padom ma bolelo pod okom, cela licna kost, a cele okolie...isla som k zubarovi a nakoniec robi sarapatu 7, zvonka nieje vidno ale cez rtg teda svieti kaz...