Baby prosim vas co pomáha ked rastie zub múdrosti a veľmi to boli ? Skoro celu noc som nespala. Postrekejum si to florsalminom a trochu to na chvilu pomôže. Uz ma boli ucho aj hrdlo na tej strane aj uzlina pod sankou. Nemozem ani prehltat.
@chiaramonika presne,smer zubar. Mne zub mudrosti sposoboval zapaly priedusiek. Den ma to trochu bolelo ako zapal,zliezlo dole a uz smer dr.a atb. Len,ja som,si to nejak nedavala do suvisu. ..az po roku,ked mi to nastrihli a bol pokoj. Ja som ho mala mierne sikmo,preto mal problemy vyliezt. Radsej to ries hned.
@chiaramonika ja som bola pri kazdom mudraku u zubarky. Vystriekala mi okolo zubu, dala mi taky malinky mentolovy obklad, prijemne chladil. (Nebolelo to) To bola ulava!!! Vydrzalo to cca pol dna. Cim bol zub viac vonku, tym menej to bolelo. Zuby treba riesit, necakat kym bude horsie. 😉
zevraj zabera citronovy mesiacik pritlacit duzinou na miesto kde sa tlaci, ale vo vseobecnosti plati ze ak podla rtg nema zub miesto, vytrhnut cim skor, lebo ak sa zapali, nezaberie ti ani injekcia
ja som si ich dala vytrhnut...🙂 alebo presnejsie chirurgicky vybrat...
mne totizto kazde leto v auguste rastol jeden... strasne to bolelo, porobili sa mi okolo neho hnisave vacky, co bolo treba cistit u zubara... najhorsie je ze tie svinky rastu viac rokov
mne poradila zubarka dat ich von este krd im bolo vidiet len korunku, v mojom pripade to bola katastrofa, za tu bolest to stalo... vytiahli von, tyzden regeneracia a pokoj do konca zivota 🙂
ale ak mozem poradit... salviovy roztok, listerine ustna voda... pomahalo stahovat zapal dasien
urcite radsej corsodyl ako listerine - listerine ma vela alkoholu a kazdy zubar ti povie ze to radsej nie, alebo meridol 🙂 teta je zubarka
@chiaramonika Musíš íst s tým k zubárovi, iné ti nepomože, švagriná mala s tým taký istý problém a tiež musela íst k zubárovi, niekomu treba aj dasno narezat, lebo tie osmičky sa niektorým ludom problematicky preriezajú. Ak prídeš neskoro k zubárovi, bude to len horšie, utekaj ako bolestivý prípad.