Dobrý deň, neviem preco mi sem nejde pridať fotka, ale do komentáru možno pojde, zub múdrosti mi prerazil ďasno, stalo sa mi to po prvý krát od kedy ho mam (cca 4-5 rokov) myslite že sa to zahojí a zrastie same? Diky
Dost to boli a som len na ibalgine už druhy den
@jakub333 bohužiaľ jeden zub mam vonku druhy ma caka v októbri uz len antibiotika na kratku dobu ....a stale sa to bude opakovať
@zuzkaa1991 mam aj entizol doma skusim to nasadiť proti zápalu v ústnej dutine
@jakub333 skúste pri prvej 8cke nic nezaberalo ale to som nevedela ze zub mna len kost bolela (sanka) uz ani kusat som nevedela
Choj si ho dať vyrtnut ja som bola cca pred mesiacom a neľutujem tie zuby som mala aj pokazené a navyše mi povedal pri jednom že som prišla v hodine 12 že už to vyzeralo na zápal okostnice. Aj antibiotika som brala.
Vybrať.. predtým určite urobiť ten kaz na 7ke (vraj niektorí chirurgovia majú problem robiť osmičku, keď neni urobená 7ka-to mám od mojej zubárky,presne tkto som to mala aj ja) ja mám mesiac po operácii 8čky, a už po týždni bolo všetko zahojene.. škoda že som to odkladala
Neporadim ale ... Mňa bolel dole zub, pozerala som sa do pusy kaz som nevidela ... Šla som k zubárke a nakoniec mi povedala že to zub múdrosti, neverila som ale naozaj ako šiel von aj dole zub prestal bolieť len teda asi týždeň ma diera po ňom bolela a to som mala zub v pohode
Mám to takto už 20 rokov, občas chvíľku zabolí, tak na týždeň a zasa mám pokoj
@jakub333