Zub múdrosti

minnie777
11. feb 2024

Dobrý večer, prosím Vás nemáte niekto skúsenosť s trhanim ležateho zuba múdrosti? U Nás je ako na snímku v ľavom dolnom rohu. Len by som chcela vedieť ako prebiehala extrakcia a ako dlho bolelo. Ďakujem

flakulka
11. feb 2024

@minnie777 zajtra idú dcére vyberať v celkovej anesteze dva mam obavy napíšem potom

minnie777
autor
11. feb 2024

@flakulka ďakujem a držím palce, nech Vám to dobre dopadne

flakulka
11. feb 2024

@minnie777 ďakujem❤️

andrejka999
11. feb 2024

@minnie777 ja som si dala vytrhnut obidve horné, rástli šikmo do ďasná. Mala som lokálnu anestezu. Boli von obe za 5 min. Strašne som sa bála, ako čo bude. Potom som len ľutovala, že som nešla skôr, lebo som to stále odkladala.

zuzkaa1991
11. feb 2024

@minnie777 tak ako pise vysse velmi somnsa bala.mne 8cka uplne tlacila.rastla.do 7cky takze.lezala viac ako vam bola za par.minut vonku s vrtackou oddeloval.asi zub od kosti ale fakt za par.minut vonku az manzel sa čudoval ze.aka rýchlovka....ked som par.rokmi davala von prvu 8cku akutny zapal atd bola vonku viac ako ta druha trapili ma hodinu a daco strašná bolest atd....ale som rada ze tie problémové 8cky su vonku😇a to mam tetaniu pri druhej 8cky tak sommsa bala aby som nedostala záchvat

gastanka32
12. feb 2024

To musi zubar ale hadam posudit, ci je to na celkovu alebo lokalnu anestezu. Mam kamaratku, ktora aj pri vrtani si dava injekciu pichat, lebo to nedava psychicky proste u zubara. Ale podla mna toto nie je nic, co by sa za normalne stavu nedalo zvladnut v lokalnej.

trema
12. feb 2024

Moja 8 nebola este vobec vonku a lezala uplne na 7, takze musela von, vonku bola za 5 minut, vobec nic som necitila a bolelo ma to asi 1 den, ani lieky som si nedavala

flakulka
12. feb 2024

Tak dcéra ma po robili jej to 2 hod aj s prebudzaním zubar vravel ze to dosť krvacalo a spodnú peru má riadne opuchnutú ,zatial je v pohode uvidíme po odznení anestézy ,má aj antibiotiká

martina618
2. júl 2024

@flakulka dobrý deň kde ste boli na extrakciu a koľko to stalo?