Dobrý deň. Chcela by som poprosiť ,o skúsenosť či radu. V utorok mi chirurgicky odstránili zub múdrosti . Prešlo 7dní , ja vôbec necítim, ani trošku zlepšenia. Stále silné bolesti .Užívam flector. Bola som na kontrole .....vraj to musí odznieť. Ani rontgen ani antb. Prosím o radu ,ďakujem.
@evasevcekova určite trvať na tom nech ti zubár spraví RTG.Bola som v podobnej situácii, moja zubarka mala dovolenku, išla som obvodnej ,zobrala mi crp a nastadila ATB
@nataly420 Mám to šité . AJ mne sa to zdá už dlho ,bez zlepšenia.
@monillia Moja zubárka je MD. Prosím Vás ako dlho Vás to trápilo?
@evasevcekova asi pol roka, ja som mala rozsiahly zápal. Prvé 2 týz to bol extrém,potom to bolelo len niekedy
@monillia zápal som mala aj ja a tešila som ,sa že zub konečne pôjde von. Ani vo sne ma nenapadlo čo ma bude čakať. Vo štvrtok tam idem späť, uvidím čo mi povedia. Neviem prečo mi hneď nedali ATB, keď tam bol zápal
@evasevcekova ja som mala so zubom patálie keď som ho mala ,ale to o bolo nič proti tomu keď som ho nemsla,2x mi za ziva cistila jazvu,flector som jedla ako sumienku. Nebol to zub múdrosti, bola to 6 niekolko rokov mŕtve ale koren zasahoval do nervového riecista + ten zápal.V každom prípade trvaj na tom RTG a prípadne aj ATB.Skore uzdravenie
Mne doktor povedal po tazkom, dlhšom zákroku ze bolesť môže odznieť až po 2 týždňoch, tak aj bolo. Bolesť strašná ale ze hrozna až 2 týždne
@anile12 Tá bolesť je stašná .Čo Vám pomáhalo?
@monillia Ďakujem dúfam že to bude čoskoro.
Mne ťahali dolnú stoličku na konci apríla. Urobilo by sa mi tam ale suché lôžko, teda vôbec sa mi nevytvorila krvná zrazenina. Išla som zošalieť od bolesti, žila som len na tabletkách, dokonca som musela prestať kvôli tomu kojiť. Chodila som pomaly denne k stomatochirurgovi, skúšal mi to znova rozkrvácať, menil mi drene, dával nejaké výplne až mi nakoniec zabrala nejaká výplň z riasy a striebra. Po dvoch týždňoch som prestala cítiť tú silnú bolesť a po troch týždňoch sa vraj rana konečne začala uzatvárať... Vraj som bola len druhý takýto komplikovaný prípad za jeho kariéru.
Veľmi ti držím palce, nech ti to čím skôr prejde
@evasevcekova no ja co si nikdy nedám liek ak už nieje veľmi zle som fungovala len na flektore 😢😢
Tiez som si uzila svoje s osmickami. Po extrakcii spodnej som mala tzv. suche lozko, chodila som na zubnu pohotovost na cistenie, vybrala 2 balenia antibiotik, kym zapal ustupil a rana sa zacala hojit. Hrozne bolesti. Drzim palce.
@anile12 Ja tiež ,vôbec žiadne lieky ,ale toto sú hrozné bolesti.
@kp7333 Ďakujem pekne za odpoveď .Zajtra idem na kontrolu .
@biankaaaa Ďakujem za odpoveď.Cez deň ešte ako tak ,na flectore ale noc je strašná.
Uf 7 dni je trosku veľa. Šili ti to ?