Zub múdrosti

pupetko263
8. máj 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť už asi 4 roky mi rastie zub múdrosti muž hovorí že je už celý vonku ale stále mám taký pocit keď niečo zjem nie pri každom jedle ma zabolí môže to byť ešte z toho zuba

majamat
8. máj 2023

tazko povedat. na to by ti mal odpovedat zubar. tieto zuby mozu naozaj rast dlho a mm nemoze vediet,a ky velky ma byt. su sice vacsinou nizsie ako niektore ine zuby, ale aj tak je to urcite dost individualne.
moze yt, ze sa ti kazi,a lebo ti zavadza. to sa tiez stava.

kamatopo
8. máj 2023

@pupetko263 ja som to mala podobne. A nakoniec vysvitlo že mi narástol nakrivo ,tým pádom pri zakusnuti som si zakusla do diasna a bolesť bola aj niekoľko dňová. Už ho mám roky vytrhli a mám pokoj a vôbec mi nechýba.

pupetko263
autor
8. máj 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@pupetko263
@majamat ale to ked prehltnem potravu ale nie vždy tak presne na tej strane ako keby podrazdi pozadie ďasná to jedlo čítala som že to môže byť zo zuba

slavomira236
8. máj 2023

@pupetko263 mne moj rastol 15 rokov raz za rok sm citila ze rastie..minule ma zacal boliet zub na tej strane potom dalsi..isa som k zubarke robili rtg uz som nevedela co boli a bolel prave tem zub mudrosti bol tam zapal pod nim hned isiel von. A prestali aj zvysne zuby bolietpo vytrhnuti..Ako som jedla po vytrhnuti na druhej strane zacala somcitit zub mudrosti aj na druhej strane takze pnde doraz von aj ten..tiez este nieje uplne narasteny takze vytehavanie bude zas strasne