Zub múdrosti

1. máj 2023

Ahojte už nejaký ten piatok mám zub múdrosti troška vyrasteny taký kopček, sem tam pobolieval ale nič strašné a dnes okolo obeda začal bolieť extrémne, ako sánka,ucho a ďasno okolo toho kopceka na dotyk, dala som si algifen a zaspala som, keď som sa zobudila mám dasno okolo toho opuchnuté trocha.Prosím vás čo to môže byť? Znova rastie alebo sa to nejako zapálilo? Viem že ideál je ísť s tým k dr. ale som celý týždeň sama doma s malým a nedostanem sa od neho nikam .Prosím kto ste sa s tým stretli poraďte mi čo s tým.. ďakujem

tttt12
1. máj 2023

Ja som si zvykla vyplachovat repikovym čajom a natierať takým gélom ako pre deti keď im idú zúbky... Damozrejme Ibalgin.. z mojej skúsenosti je ale najlepšie ísť fakt k zubárovi či netreba dať zub von - či dobre rastie. Môj sa často zapaloval a opuchalo mi všetko a nakoniec sa zistilo že má skrížené korene a musel ísť preč

kvetinka1918
1. máj 2023

Ahoj jedine vytrhnúť mne zub múdrosti trochu trčal ale musel sa chrurgicky ihneď vybrať bolesti som mala neksutocne čím skôr choď k zubárovi.

tttt12
1. máj 2023

Je otázne či sa oplatí to odkladať... Čím skôr pôjdeš k zubárovi tým viac bolesti si ušetríš

autor
1. máj 2023

Takto to je teraz opuchnuté,,, blbá fotka ale troška vidieť

lilizzachy
1. máj 2023

Mne na to pekne zaberá ústna voda tantum verde vyplachovat pár krát denne zvykli sa mi občas zapáliť a toto mi vždy pomoze