Ahojte už nejaký ten piatok mám zub múdrosti troška vyrasteny taký kopček, sem tam pobolieval ale nič strašné a dnes okolo obeda začal bolieť extrémne, ako sánka,ucho a ďasno okolo toho kopceka na dotyk, dala som si algifen a zaspala som, keď som sa zobudila mám dasno okolo toho opuchnuté trocha.Prosím vás čo to môže byť? Znova rastie alebo sa to nejako zapálilo? Viem že ideál je ísť s tým k dr. ale som celý týždeň sama doma s malým a nedostanem sa od neho nikam .Prosím kto ste sa s tým stretli poraďte mi čo s tým.. ďakujem
Ahoj jedine vytrhnúť mne zub múdrosti trochu trčal ale musel sa chrurgicky ihneď vybrať bolesti som mala neksutocne čím skôr choď k zubárovi.
Je otázne či sa oplatí to odkladať... Čím skôr pôjdeš k zubárovi tým viac bolesti si ušetríš
Mne na to pekne zaberá ústna voda tantum verde vyplachovat pár krát denne zvykli sa mi občas zapáliť a toto mi vždy pomoze
Ja som si zvykla vyplachovat repikovym čajom a natierať takým gélom ako pre deti keď im idú zúbky... Damozrejme Ibalgin.. z mojej skúsenosti je ale najlepšie ísť fakt k zubárovi či netreba dať zub von - či dobre rastie. Môj sa často zapaloval a opuchalo mi všetko a nakoniec sa zistilo že má skrížené korene a musel ísť preč