Zub múdrosti

amanda7001
4. feb 2023

Poraďte mi mám strašnú bolesť rastie mi zub múdrosti polovica je už vonku tá druhá ešte nie bolesť je strašná čo mi poradíte nespala som už tretiu noc 🦷🦷🦷🦷🦷

svokrinjazykmonika
4. feb 2023

@amanda7001 ešte čosi vydržať a naďobať sa liekmi od bolesti. A studený obklad. Ono to tak týždeň sa tlačí, potom pár mesiacov kľud a zase sa to ozve. Ideálne ho dať čo najskôr preč aby bol pokoj. Skočiť ku zubárovi, možno ťa pošlú na röntgen a naplánujú vyberanie.

danielockazihlavka
4. feb 2023

Z vlastnej skúsenosti okamžite kontaktovať lekara,ktory dá termín na vybratie. šalela som takto dvakrát, kým som sa dostala k zubárovi. Odporúčam nečakať a okamžite zajednať termín. Ja som si kvapkala algifen kvapky. Veľa šťastia.

nimika
4. feb 2023

Treba ísť k zubárovi, vedia s tým pomôcť. Tiež som pred pár rokmi takto trpela, všetci mi vraveli, že treba vydržat, že čo mi zubár pomôže s rastom zubu. Ale nakoniec som išla, dali mi tam nejakú drenáž a bolo dobre. Na ďalšíkrát som už vedela a išla hneď.

zuzkaburik
4. feb 2023

Ja som pred mesiacom bola takto u zubárky a nastrihla mi ďasno, aby mal miesto, kde vyrastie. Pomohlo.

amanda7001
autor
4. feb 2023

@nimika a čo vám robili u zubára

nimika
4. feb 2023

@amanda7001 písala som už vyššie, dal mi tam drenáž. Druhýkrát som bola asi tri dni po sebe, je to chvíľková záležitosť. Plus skontroloval, či nerastie nakrivo.