Poraďte mi mám strašnú bolesť rastie mi zub múdrosti polovica je už vonku tá druhá ešte nie bolesť je strašná čo mi poradíte nespala som už tretiu noc 🦷🦷🦷🦷🦷
Z vlastnej skúsenosti okamžite kontaktovať lekara,ktory dá termín na vybratie. šalela som takto dvakrát, kým som sa dostala k zubárovi. Odporúčam nečakať a okamžite zajednať termín. Ja som si kvapkala algifen kvapky. Veľa šťastia.
Treba ísť k zubárovi, vedia s tým pomôcť. Tiež som pred pár rokmi takto trpela, všetci mi vraveli, že treba vydržat, že čo mi zubár pomôže s rastom zubu. Ale nakoniec som išla, dali mi tam nejakú drenáž a bolo dobre. Na ďalšíkrát som už vedela a išla hneď.
Ja som pred mesiacom bola takto u zubárky a nastrihla mi ďasno, aby mal miesto, kde vyrastie. Pomohlo.
@nimika a čo vám robili u zubára
@amanda7001 písala som už vyššie, dal mi tam drenáž. Druhýkrát som bola asi tri dni po sebe, je to chvíľková záležitosť. Plus skontroloval, či nerastie nakrivo.
@amanda7001 ešte čosi vydržať a naďobať sa liekmi od bolesti. A studený obklad. Ono to tak týždeň sa tlačí, potom pár mesiacov kľud a zase sa to ozve. Ideálne ho dať čo najskôr preč aby bol pokoj. Skočiť ku zubárovi, možno ťa pošlú na röntgen a naplánujú vyberanie.