Ahojte rastie mi zub múdrosti, bolesť cítim len trošku skôr tlak na tom mieste a tlak na ostatné zuby, je to zub vľavo dole ,, mám pocit že ten zub tam nemá miesto ale dr ho zatiaľ nechce trhať že počkáme kým aspoň troška vyrastie, máte s tým skúsenosti? 2 horné už mám vyrastené ani neviem ako a dole vľavo troška potrápil ale nič strašné a s týmto sa ťahám už pol roka,,, raz za mesiac dva sa ozve. Vyrástol niekomu zub aj keď mal pocit že tam miesto nemá? Ďakujem
@zuzap33 a vyberali ju z ďasna? Alebo bolo prerezana?
Bolo prerezany. On nebolel, len sem tam akoby tlacil a pod. A to sedmicku pred nim nemam. Tak som povedala von. A zistilo sa, ze najvyssi cas. Uz sa zacal zapal kosti. Robili mi ho na stomatochirurgii
@zuzap33 problém je že ja ho nemám vôbec prerezany ,, celý je pod dasnom
Lepsie ho dat von, ako sa ma ohlasit v ten najnevhodnejsej chvili
Mne museli 2 osmicky vybrat.
Nemali kde rast a tlacili na ostatne zuby.
Podrobnosti radsej neuvediem. Korene som mala vseliako prepletene takze sa mi odstiepilo aj kusok kosti. Tyzden som bola opuchnuta ako 🌕.
@wwwwerunka a bolelo aj keď rástli? Ja cítim len tlak v mieste kde sa má nachádzať a v dasne sa mi začína robiť taká malinká dierka tak možno vyrastie
Tak hlavne by to chcelo rtg, aby sa vedelo, ktorym smerom sa vybral tento zub rast, lebo 8cky vedia rast nie len vertikalne, ale aj horizontalne 🙂 je lahsie nechat ho vyrast a klasicky vytrhnut, ako ist na operacnu salu. Ale mozno sa tomu aj tak nevyhnes. A tie osmicky netreba nechavat za kzdu cenu, ziadny zubar ti na osmicku mostik nezavesi…
Ano aj ja som mala take pocity. Skor tlak ako bolest. Ja som ich mala na polovicu prerezane ale rastli uplne priecne