Ahojte. asi tri týždne ma pobolieval zub....išla som k zubárovi, zrontgenoval mi a nič nezistil....že v tejto chvíli mi nevie pomôcť....po týždni som jedla bagetu a ako keby sa mi dostavalo jedlo pod dasno, alebo pod zub...bolelo ma to zasa....tak som išla v piatok zubarovi....ten mi vytiahol nerv, vyčistil....dal mi tam vložku.....v piatok to pobolievalo, v sobotu sem tam tiež....jesť som na tej strane nemohla....od vcera a dnes mi zuby od tej šestky (kde mi trhal nerv) až po štvorku strašne reagujú na studené a teplé....bolesť ako sviňa, ale za chvíľu prejde.....neviem či mám ísť zasa zubárovi, alebo je to normálna reakcia....takisto mám pocit, že mi od včera tŕpne pravá strana....robil mi dolnú šesťku....ešte mám aj ďasno trochu opuchnuté, neviem či to ako mi tam pichol injekciu...či čo....
vyťahoval ten nerv a čistil pod mokroskopom?
@rozculena ale mňa neboli tá šestka z ktorej mi vytiahol nerv, ale pätka zostala veľmi citlivá na súdené a teplé
tak môže tam byť kaz....
@rozculena len týždeň predtým mi robil panoramatický rontgen a nič tam nevidel.. .už som z toho na nervy
Chod zubarovi nech ti ten zub vytrhne. Zbytocne budes trpet, mne takto pytvali tiez jeden zub, robili mi to na 3 krat a dokopy som zaplatila cez 400€
Napuchnute to mozes mat s tej inekcie. To som mala aj ja. Takto pitvat zub mi chceli este dalsi ale to som uz zubarovi povedala ze mi za tie peniaze ta bolest nestoji nech ho vytrhne. Urcite