Ahojte /dobrý podvečer
Chcem sa spýtať či sa stým niekto už stretol a možno aj poradí.
Mala som naplánovanú operáciu chrbtice na začiatku nového roka, ale dnes mi bolo povedané , že operácia bola zrušená.
Už čakám na ňu dlho, už nevládzem a tými polestami 😢
Môžem sa skúsiť informovať aj v iných nemocniciach v iných mestách alebo musím čakať?
Ďakujem za každú jednu odpoveď
na tvojom mieste si vybavím konzultáciu u iného lekára a ten by ti mal poradiť. Tiež som absolvovala toto leto operáciu chrbtice a termín som dostala do mesiaca. A samozrejme mesto v tom nezohráva žiadnu rolu, ja som z Trnavy a operácia bola v Nitre.
@0silvia0
Potešila si ma s odpoveďou.
Mam si vybaviť konzultáciu s neurochirurgom alebo priamo osloviť nejakú nemocnicu v nejakom meste?
Ešte som sa s týmto nestretla a vôbec neviem ako mam postupovať, len som rozmýšľala ze skúsim sa spýtať tu
Odkial si a co riesis? Platnicky? Ja som sa sama objednala u neurochirurga a ten ma uz navigoval. Ked chces napis IP
ahojko ja som mala tiez operaciu chrbite a termin o mesiac, az tak som bola prekvapena ze som ho o dalsi mesiac posunula, aby som si vedela vsetko dovtedy pripravit a zariadit. skus ineho neurochirurga priamo v nemocnici urcite ma aj ambulanciu drzim palceky
Jasne, ze sa mozes informovat aj inde, aj ked je otazne, ci dostanes nejaky skory termin. Napr dcera ide na operaciu a termin jej v novembri dali na februar. Znama ide na konzultaciu a len termin na konzultaciu ma februar.
Drzim prsty, nech to dobre dopadne.