Baby poraďte prosím ,v poslednom čase som stále hladná čiže všetko zjem a za chvíľku som hladná zase ,už neviem čo s tým ,keď sa nenajem začnú sa mi trast ruky,máte s tým niektorá skúsenosti čo to môže biť? Ďakujem za odpovede 😉
@1905iva si rozozrana 😀 si sa rozmaznala a teraz si telo neustale pyta jest. Zacni cvicit - staci aj doma s Ewou Chodakowskou, ona ma take lahke treningy. Telo sa rozbehne a zacne mysliet na to, ze treba aj spalovat nielen naberat.
moze to byt aj priznak cukrovky. choroba stitnej zlazy. ak mas pocit ze nieco je zle navstiv lekara
treba ísť k lekárovi a rozobrať to podrobnejšie s ním...ak je to náhla zmena a výrazná...keď ti nezistí zvláštne hladiny glukózy ani hormónov, riadila by som sa tu ostatnými radami možno
Cukrovka, klimakterium, psychická porucha
@1905iva máš dosť spánku?
Mala som aj takéto obdobie, spravili mi krvné vyšetrenia, aj sono brucha, žiadnu príčinu nenašli. Myslím, že u mňa to bolo psychického rázu.
Skús zvýšiť množstvo bielkovín. Zasýtia na dlhšie ako cukry/tuky. Aj tak má 80% populácie v strave bielkovín málo.
Bolo by fajn si zájsť k doktorovi, aby sa vylúčil ak tak nejaký zdravotný problém. Ak sa nič nenájde tak by som sa snažila si nejak nadstaviť jedálniček a papať pravidelne
@sapetka 😂😂😂
No bielkovín mám dosť nakoľko cvičím,pôjdem k dr.uvidim no je to strašné niekedy si prídem že by som zozrala aj svoje deti😂
@1905iva ja bývam takto hladná keď sa najem blbosti..neviem aký máš jedálniček ..odkedy nejem žiadnu múku a k veeelkemu kusu mäsa si dám horu šalátu niesom hladná za hodinu dve ako to bolo pri klasickom obede...skús zmeniť jedálniček aby si sa vošla cez.dvere o pol roka 🙂