"Žravá nemoc", furt som hladná. Čo to môže byť?

1905iva
5. jún 2019

Baby poraďte prosím ,v poslednom čase som stále hladná čiže všetko zjem a za chvíľku som hladná zase ,už neviem čo s tým ,keď sa nenajem začnú sa mi trast ruky,máte s tým niektorá skúsenosti čo to môže biť? Ďakujem za odpovede 😉

lubik87
5. jún 2019

@1905iva ja bývam takto hladná keď sa najem blbosti..neviem aký máš jedálniček ..odkedy nejem žiadnu múku a k veeelkemu kusu mäsa si dám horu šalátu niesom hladná za hodinu dve ako to bolo pri klasickom obede...skús zmeniť jedálniček aby si sa vošla cez.dvere o pol roka 🙂

kittykat22
5. jún 2019

@1905iva si rozozrana 😀 si sa rozmaznala a teraz si telo neustale pyta jest. Zacni cvicit - staci aj doma s Ewou Chodakowskou, ona ma take lahke treningy. Telo sa rozbehne a zacne mysliet na to, ze treba aj spalovat nielen naberat.

juliet86
5. jún 2019

moze to byt aj priznak cukrovky. choroba stitnej zlazy. ak mas pocit ze nieco je zle navstiv lekara

sapetka
5. jún 2019

@1905iva pasomnica?😀

1sonda
5. jún 2019

treba ísť k lekárovi a rozobrať to podrobnejšie s ním...ak je to náhla zmena a výrazná...keď ti nezistí zvláštne hladiny glukózy ani hormónov, riadila by som sa tu ostatnými radami možno

nitka1157
5. jún 2019

@1905iva ja som to mala pri zvysenej zaludocnej kyseline.zahu som nemala vobec..budila som sa aj v noci na hlad.ak som bola dlhsie hladna bolo mi zle.pri rannej zmene som pri prichode na linku 6:05 jedla ako prva asi z celej fabriky 😂😄

ildiko36
5. jún 2019

@1905iva treba dať skontrolovat hladinu glukozy

lucyluv
5. jún 2019

Cukrovka, klimakterium, psychická porucha

kristina2412
5. jún 2019

@1905iva máš dosť spánku?

letfenixa
5. jún 2019

Mala som aj takéto obdobie, spravili mi krvné vyšetrenia, aj sono brucha, žiadnu príčinu nenašli. Myslím, že u mňa to bolo psychického rázu.

arcticcode
6. jún 2019

Skús zvýšiť množstvo bielkovín. Zasýtia na dlhšie ako cukry/tuky. Aj tak má 80% populácie v strave bielkovín málo.

bubalea
6. jún 2019

Bolo by fajn si zájsť k doktorovi, aby sa vylúčil ak tak nejaký zdravotný problém. Ak sa nič nenájde tak by som sa snažila si nejak nadstaviť jedálniček a papať pravidelne

natuska87
6. jún 2019

@1905iva to poznám, keď som hladná, začne ma triasť ako ratlíka, tečie mi pot medzi lopatkami...hrozné.dala som si urobiť vyšetrenia a všetko OKa.Aj pohybu mám dosť, denne nachodím km so psíkom.Ale zožrala by som aj tigra, niekedy...A sladké, sladké...😉

planetazem
6. jún 2019

@sapetka 😂😂😂

1905iva
autor
6. jún 2019

No bielkovín mám dosť nakoľko cvičím,pôjdem k dr.uvidim no je to strašné niekedy si prídem že by som zozrala aj svoje deti😂