Baby, mam taky mensi esteticky problem, mam mierne zrasteny druhy a treti prst na oboch nohach, nikdy ma to nijak neobmedzovalo, takze som to neriesila...sem tam si vsimnem ze hlavne v mhd niekomu na moje prsty padne zrak...dneska som vsak mala v praci otvorene sandale, kde to bolo dost vidiet a kolegyna zacala na plne usta kricat ma ostatnych nexh sa idu pozriet ze take este mevidela, citila som sa velmi trapne...normalne som po desatrociach zacala uvazovat nad opkou alebo ze to budem skryvat, co by ste robili vy? Mozno mate niektora taketo skusenosti a tento problem
Kolegyni by som oznamila, ze je korunovana truba a urcite len kvoli nej by som nic neriesila. Ale ak citis ze to potrebujes, tak chod na konzultaciu a uvidi sa, ci to podstupis alebo nie. Ale ak sa na to das, tak len kvoli sebe, nie kvoli blbym ludom v okoli
Správanie tvojej kolegyne svedčí o jej inteligencii 🤦♀️
Bežná operácia pre plastického chirurga, choď a nebudeš ľutovať, vyber správnu kliniku
Jasne že to rieš , ale nie kvôli tej krave, ale kvôli sebe . Budeš sa cítiť lepšie , sebavedomejšie . Nie je to žiadna náročná operácia , fit budeš raz - dva .
Moja kamarátka sa narodila na každej ruke iba s dvomi prstami a aj tie boli zrastené , tak to jej operovali , nech aspoň tie ma rozdelené . Ale to jej robili keď bola malá, ona osobne si to nepamätala , iba jej mama rozprávala , že bola rýchlo fit
@lenka.25 ja som sa kvoli tomu nikdy necitila blbo, par ludi hlavne bab mi aj prsty pochvalilo ze ich mam take male a symetricke, ze oni maju 2 prst velmi dlhy a zle sa im kupuju topanky ...skratka nikdy som to neriesila, ani nikto okolo mna az teraz toto sa udialo a ja sa citim ako monstrum
@marcellka32 az take lahke to nie je zase...ked som bola mladsia tak som sa veruze na to informovala a 2 lekari ma od toho odhovorili lebo vraj mam velmi male prsty a koza na zazitie by v pohode vysla len na jeden prst ale nie na druhy...ze by tam museli davat stepy atd...skratka trochu ma to odradilo toto podstupovat kedze si myslim ze je kopec horsi ochoreni
Tak ked ti to nevadi , tak to nerieš . Akože takéto teľce sa vždy nájdu . Ale keby ti to malo zamechať stopy na psychike , tak to kvôli sebe urob . Určite nie si žiadne monštrum , PRESTAŇ !!! Monštrum je to individum v tvojej práci 🤮
Kolegyňa je dobrá krava. A ostatní čo? Išli sa pozrieť a híkali alebo to neriešili?
@ysseba no bohuzial dve sa aj isli, bolo mi to velmi trapne
Nabuduce im povedz ze ukazes len ked si zaplatia, takuto,, raritu,, neukazuj len tak😉
Ludia sa uz ozaj nevedia spravat🤦🏼♀️
A to sa akoze vsetci utekali pozerat na tvoje prsty? To kde robis?
Neviem kde si bola na klinike ale ver že sa to bežne robí, treba ísť na plastickú chirurgiu
Preboha, to s akými retardami robíš, že jedna kričí ako keby si cirkusová atrakcia a ostatní sa bežia pozrieť na niekoho prsty 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ mne na tom nepríde absolútne nič divné, prečo by si mala absolvovať zbytočný zákrok...hnusné sú plesnivé nechty, zhrubnutá koža a nie zrastené prsty. Mne by to nevadilo mať 😃
No mne skor pride mimo ta kolegyna, to co je za mentalnu atletku ze na cele kolo zacne taketo daco kricat. Kvoli jednej blbke by som to neriesila ak ti to doteraz zivot nestazovalo