Zosvetlovanie vlasov

kvetinka3456
2. aug 2015

Ahojte, chcela by som sa opytat..mam tmavo hnede vlasy a chcela by som ich zosvetlit na svetlo hnede, farbit nechcem.. Poznate nejaky sampon na zosvetlenie vlasov?🙂 dakujem🙂

sissy27
2. aug 2015

@kvetinka3456 smer kaderníčka... tie šampóny trochu pomáhajú pri svetlých vlasoch, určite nie na tmavé... z tmavohnedých jedine chemicky...

bonaqa2013
2. aug 2015

@kvetinka3456 len to neskúšaj doma .....

kvetinka3456
autor
2. aug 2015

@sissy27 @bonaqa2013 a nejake prirodne zosvetlovace? Nemate skusenosti?

sissy27
2. aug 2015

@kvetinka3456 vygoogli si, kadejakých receptov na mraky... ale výsledok neistý a pri tmavých vlasoch asi aj žiadny... skrátka sú veci, s ktorými sa doma neexperimentuje...

cup_of_tea
3. aug 2015

loreal ma teraz taku radu pre nefarbene vlasy na zosvetlenie ale nemám s tým skúsenosti. vlasy si farbím. v mladosti som experimentovala s henou ale tá ti vlasy tiež nezosvetlí. ak si nechceš zničiť vlasy farbou choď za kaderníčkou a daj si urobiť len také prirodzené ombre aby si to presvetlilo jednotlivé pramienky 🙂

snopkulka
3. aug 2015

ako bolo spomenuté - treba si nájsť skúsenú kaderníčku 😵 A bez chémie to nepôjde. Môžeš skúsiť citrónovú šťavu na vlasy, ale výsledok neistý. Pred pár rokmi som išla z tmavohnedých, takmer čiernych, vlasov na blond a trvalo to takmer rok, kým som docielila vysnívanú farbu. Ak ideš z tmavohnedých do svetlohnedej, záleží aj na odtieni, 1-2 odtiene svetlejšie, postačí možno len melír a tiež postupné zosvetlovanie. Ja mám teraz tak. V zime som si nechávala farbiť na tmavohnedú, teraz na leto som chcela svetlejšie, tak mi 2x dávala kaderníčka svetlejšiu farbu - postupne, neskôr premelírovala a teraz znova dáva svetlejšiu. Rozhodne neskúšaj žiadne "osvedčené" triky, ale zver sa do rúk odborníka 😵