Dobrý večer. Chcem vás dámy poprosiť ak máte nejaké skúsenosti na zoštíhlenie alebo schudnutie brucha? Nechcem schudnúť v postave lebo ju mam akurát. Meriam 150cm a vážim 45,3kg co je pre mňa super. Pred tím som mala len 34 čiže si viete predstaviť aka som mohla byť chuda pribrala som po pôrode aj keď som mala cisársky a som rada ale niesom spokojná z bruchom každý si myslí že som tehotná mam ho dosť veľké prosím vás ak máte nejaké dobré rady ako ho mam zostihlit budem vám vďačná. Vopred ďakujem za vaše rady
Zostihlit brucho sa da len tak, ako sa daju zostihlit aj vsetky ostatne partie. Upravou stravy a zvysenim pohybovej aktivity.
Ziadne specialne cviky na brucho ti nepomozu, pokial neznizis kaloricky prijem.
Brucho je hlavne o strave ale inak mam kamaratku ktora ma problem 90% len s bruskom , zacala som na nej robit maderoterapiu a velmi jej naň pomaha klop klop. Ale samozrejme ubytok mozes mat aj na inych miestach, hlavne sa treba zamerat na problemovu partiu. A ako kocka vyssie pise, skus kaloricke tabulky ak chces ist touto cestou, no treba tiez pocitat s tym ze ubytok moze byt aj na inych miestach rovnako
Pripadne kavitacia 😊
@vladkabalazova pri 45 kg mas brucho? a este velke?? mas deti? menozes byt skor ,,podvyzivena?
Ako dlho si po porode? Mne sa brusko same upravilo casom. Tiez som vyzerala jak tehotna dlho
@katulastraka po pôrode som 13mesiacov a ono to je tak ze to brucho mam už samé strie a koža je taka ako keby vysiaca no prísne strašne niečo ale brucho mam dosť veľké na moju váhu čiže chcem dat dole akurát brucho inak zo všetkým som spokojná
@macekovam áno mam dve deti a podviziva a niesom postavu mam akurát na moju výšku štíhlu skôr predtim som bola podvizivena snažila som sa dlho pribrať no nič nepomáhalo akurát trz po tom pôrode len to brucho
A keď niečo zjem tak mi brucho nafukne ešte viac 😑
@vladkabalazova no s tou visiacou kozou nic neurobis zial. Mavala si vacsie brusko aj predtym? Mozno si proste postavou typu jablko, cize tuk sa ti nabera hlavne v brusku a prsiach.
Tak podla mňa mam postavu akurát len to brucho 😑ale tak asi je to tak ako píše pani že mám postavu typu jablka
Nemáš diastazu? Mne tiež ostalo brucho. Mala som v teho obrovské a toez je plne strii a dole ovisa 😩
Najskôr zisti, či nemáš diastazu. Ak ju nemáš, tak schudnúť z bruška sa da najmä stravou, to je základ.
@basullinka a ta diastaza je co? Počujem to prvý raz
@vladkabalazova diastaza je rozostupenie brusnych svalov, ono to vznika najma u mamiciek vplyvom tehotenstva. Najlepšie ist k odbornikovi, ktory to najlepšie posúdi, ci ju mas. Ak zacnes doma cvicit, tak pri diastaze sa nesmu cvičiť niektore cviky a môžeš si to este zhorsit. Tak idealne je googlit a studovat o tom a ist k odbornikovi.
@basullinka aha ďakujem pekne
@vladkabalazova podla mna je to diastaza aj ha mam po 2 cisarskych
Pravdepodobne diastaza...ja mám tiež problém s bruškom...ráno ešte ok, ale stačí že niečo zjem a mám brucho ako v piatom mesiaci. Mám výšku 170 a 56 kg, s tým som spokojná viac menej, ale to brucho...chcem skúsiť lymfodrenáž, mám pocit že lymfa nepracuje tak ako má...skús možno aj to..a aj tu maderoterapiu...ale najskôr v tvojom prípade by som nech sa na to pozrie fyzioterapeut, či ide ozaj o diastazu...ja deti nemám, takže eú mám to diastaza nebude
Tu pomoze iba abdominalna plastika brucha. Pridaj sa do skupiny abdominalna plastika brucha a tam ty kocky poradia. To jedenym a cvicenim nie je mozne odstranit.
@macekovam veru ano aj pri 45kg moze byt brucho pri jej vyske..
@katulastraka mozno mas len diastazu a preto je brucho vypukle
@vladkabalazova niekde som počula, že na brucho je hlavné nejesť sladké. Ci je to pravda, neviem