Zoslabnutá čiarka - Ide o anovulačný cyklus?

8. júl 2021

Ahojte, tento mesiac skusam ovu testy a potrebovala by som poradit... vcera mi zacala silniet ciarka (12 DC), ze by aj z toho mohlo nieco postupne byt... no dnes uz ciarka opäť slaba..znamena to, ze mam pravdepodobne anovulacny cyklus, alebo sa to moze este zmenit ? (A nie, nemala som zriedeny moc, dodrziavam tu istu hodinu a tiez poctivo tie 2 hod nepijem ani nejem, takze isto to nie je tym..)

sense
8. júl 2021

Kolkodnivy mavas cyklus? Merias si aj bt

autor
8. júl 2021

@sense Medzi 27-29 sa mi to pohybuje.. nemeriam praveze, uprimne ani neviem ako to skorigovat kedze stavam k detom v noci a nadranom, ze si neviem najst ten vhodny priestor kedy ju odmerat aby to bolo relevantne..

sense
8. júl 2021

Tak este testuj moze prist aj neskor ovulacia,..

nafka0483
8. júl 2021

Testuj dalej, mozno este pride, alebo podla mna mohla byt aj na 12DC niekedy v noci najvyssia hladina hormonov, cize si nezachytila strop. A rano uz bola zas nizsie.
Kedze pises, ze skusaj prvy mesiac, tak je mozne ze si to nezachytila, niekomu sa vysoka hadina drzi dost dlho, niekto by musel testovat kazde 3-4 hodiny aby zachytil vrchol.

autor
8. júl 2021

Ďakujem vam za odpovede, tak skusim este pokracovat v testovani...ja som si myslela, ze ak uz raz ciarka zacne tmavnut, ze uz zbledne az po ovulacii...