Ahoj myslíte že môžem skočiť padákom keď som 10 mesiacov po operáci ?
@palinohavino lekári sú na čo, keď nie na radu v takejto situácii.operaciaako taká nemusí byť problém,ale vieme my aké máš iné zdravotné problémy?
@palinohavino nešla by som... Zbytočné riskovanie a nie to ešte 10mesiacov od operácie predsalen je tam určitá zmena tlaku 🙂
@palinohavino určite to nie je vhodné mal by si sa poradiť s lekárom predsa len je to určitý tlak
@palinohavino to myslis uplne vazne tuto otazku na MK? A ked ti tu vsetky napiseme, ze skoc, je to ok, tak skocis?
@palinohavino prepáč, ale je to nutné, aby si tým padákom skákal? Nedá sa žiť aj bez toho?
@ukulela iné nejsu žiadne
@elizabet173 neni to nutné ale rád bych to skúsil
@tenerifka to zas ne ale zisťujem skúseností
@palinohavino no a na zaklade coho, pre aký problém bola operacia?
@palinohavino jasne, ok, ale otazka: Kolko percent slovenskych zien a mamiciek skace bezne padakom? Kolko percent z tohoto percenta je po operacii mozgu? A kolko percent z tohoto posledneho percenta cita MK, aby si dostal relevantnu odpoved? Suma sumarum, vychadza mi uplne zanedbatelne mizive neidentifikovatelne promile. Okrem toho, co operacia mozgu, to ina pricina, iny priebeh, postoperacia.....aj keby si svoju otazku polozil na nejake medzinarodne forum parasutistov (v ramci celeho sveta), z odpovedi by si nic k tvojmu pripadu nevydedukoval.
Opýtaj sa svojej mamky,či je to dobrý nápad.Prežila si kopu strachu pri tvojej operácii a teraz ideš riskovať? Možno sa nestane celkom nič,ale to dopredu nik nevie...opýtaj sa svojho neurochirurga.
@palinohavino mozog je velmi jemnucky a velmi dlho sa dáva dokopy , nie je to otazka mesiacov , ale rokov a urcite skok padákom po tak krátkej dobe nie je absolútne vhodný .Nestojí ti to teraz za možné komplikácie tj.drz sa pár rôčkov pri zemi.
Podla tvojej otázky ti poškodili mozog... 10 mesiacov po operácii mozgu neprichádza do uvahy skákanie padákom. Dopad si uz totiž nemusis pamätať.
@palinohavino prepáč, ale desať mesiacov po operácii mozgu by ma ani vo sne nenapadlo sa na takéto niečo pýtať.
@klip0 Biopsia z nadoru
@palinohavino velmi to hori? Skus o rok,dva ved to nemusi byt jned ci
ja kebyze prezijem operaciu mozgu bez nasledkov a s dobrymi vyhliadkami, asi by bol skok padakom posledna vec, na ktoru by som pomyslela.
Tes sa zo zivota a nepichaj do osieho hniezda
@palinohavino ak sa dobre pamätám, keď som bola skákať ja, pred skokom padákom vypisuješ dotazník, tam sa pýtajú aj na zdravotné problémy. Takže je možné, že by si to aj tak na zodpovednosť nevzali