Zodpovedný endokrinológ či endokrinologička - Nové Zámky

adrika06
26. nov 2015

Ahojte mminky.Mam taky problem.Pocas tehotenstva som mala mierne zvysene hodnoty stitnej zlazy,tak ma gynekologicka poslala k endokrinologovi..Aj som isla,vedela som,ze tu u nas v NZ na vyber moc nie je,su tu dve a na obidve som nic dobre nepocula,ale predsa len som odisla k jednej z nich....V 15tt mi nasadila L-thyroxin 50 1tbl denne nalacno...V 19tt sme zial prisli o nase babatko :,( ....Doteraz sa nezistilo,co to zapricinilo a neviem,mam taky blby pocit,ci nieco nemohla doktorka na endokrinologii pokaslat alebo zanedbat...V decembri mam ist k nej na krv a vysetrenie,ale ak by ste mi vedeli odporucit ineho doktora,ci doktorku,bola by som vam strasne vdacna aisla by som inam..Viem,ze drobceka nam to uz nevrati :( ..Ale aspon budem mat istotu,ze sa lekar venuje na 100% zodpovedne tomu,comu ma a stara sa..Dakujem moc....

lyzzy
26. nov 2015

Ak si.chodila k Bajzovej tak pochybujem že ona za.to.môže.....Ja.chodím.K nej a.tiež beriem.tie isté.lieky....podľa.mňa.ona.je.jedna.Z.najlepších

katka1981
26. nov 2015

@adrika06, L-thyroxin sa dava ked je znizena cinnost, on zvysuje cinn.stit. zlazy. Je to nizka davka, zeny kt. maju znizenu cin. beru v tehu bezne. Nemyslim si ze to bolo preto. Drzim ti palce.

adrika06
autor
26. nov 2015

@lyzzy Ano,u nej som bola...Ako,ja nemam proti Bajzovej nic,ale uz zo zaciatku som velmi nechcela ist ani k nej ani k Očkajakovej,lebo nic dobre som o nich nepocula..Ale tak nechcela som dat na slova inych ludi..Len zial,nemala som z nej dobry pocit..Bajzova je strasne naladova a pripada mi ako stroj...Na pacienta sa ani poriadne nepozrie,vybavi ta za 5,max. 10 minut..Nechcem tu ale na nikoho kydat alebo ho ohovarat..Len by som bola rada,keby najdem ineho endokrinologa....

lyzzy
26. nov 2015

@adrika06... Ja som.S ňou.spokojná zatiaľ....praveze mne sa venuje....na všetko mi normálne odpovie,vysvetlí....vysvetlila mi prečo musím brat ten tyroxin a poviem ti že odkedy ho beriem.je mi lepšie....oveľa....prvé.tri mesiace tehotenstva som psychicky aj fyzicky doslova pretrpela ale.hneď po prvej tabletke.mi je lepšie....budúci týždeň.tam akurát idem na kontrolu....a gynekológa máš koho?... Čo ti k tomu potratu povedal?

chokma
26. nov 2015

ja chodim tiez k Bajzovej, eutyrox som brala uz pred tehotenstvom, v tehotenstve mi ho zvysila a tehotenstvo bezproblemove. s dr. som vcelku spokojna. nepovedala by som, ze to u nej ide rychlo. ano, snazi sa vsetko pekne po poriadku - pozre si spravu, vysledky, stitnu sono, tlak, napise spravu, zhodnoti... ja som spokojna praveze. co sa tyka potratu, treba sa pytat u gynekologa.

gabriella93
26. nov 2015

Aj mna by zaujimalo komu chodiš ku gynekologovi....Ja som mala tiež zvýšené hodnoty štítnej žlazy a poslala ma na endokrynologiu... s malou dušičkou som šla k Bajzovej a pekne ma vyšetrila vzala krv objednala ma na další dátum prejednala somnou výsledky, pre istotu mi spravila ultrazvuk(nestačili jej vysledky) odmerala tlak a s usmevom mi povedala že som chvalabohu v poriadku... takže moja spokojnosť...
@adrika06

karush
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
princeznicka.
30. apr 2018

Ano,ordinuje

kika86
16. sep 2018

@karush
@princeznicka.
Ahojte, neviete ako sa vola ta nova endokrinologicka v NZ nemocnici? Dakujem

karush
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kika86
16. sep 2018

@karush dakujem 😊

karush
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kika86
16. sep 2018

@karush tak to si ma teraz nepotesila. Zajtra som sa k nej chcela objednat...

karush
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pavlinavodickova
25. máj 2023

@adrika06 momentálne prežívam presne to isté. Od detstva užívam euthyrox a Bajzová mi v tehotenstve zvýšila dávku euthyroxu na 150. Nášmu bábätku sa stoplo srdiečko a prestalo sa vyvíjať, čo znamenalo v 16.týždni potrat. Bajzová mi tvrdila, že to je moja chyba vraj som euthyrox neužívala pravidelne. Po pol roku som išla na vyšetrenie inde a bolo mi povedané, že som predávkovaná euthyroxom a moje srdce má čo robiť práve v tejto chvíli. Čudovali sa, že som ešte tu. Takže pani “doktorke” Bajzovej sa treba vyhýbať na kilometre.

adrika06
autor
25. máj 2023

@pavlinavodickova boze moj,to mi je neskutocne luto 😢 .. Ona by uz mala ist na zasluzeny odpocinok do dochodku,lebo ako doktorka a aj ako clovek,nula bodov!!!

miskalaura
7. feb 2024

@lyzzy Dobrý deň mate prosím číslo na doktorku lebo to čo tam majú je neplatne