Zobudím sa na závrate a búšenie srdca

lussy1234
4. sep 2022

Dobrý večer prosím ak sa smiem spitat mala ste niektorá tak že spite a s ničoho nič sa zobudíte máte budesie srdca taký pocit ako by ste mali zvracať teplý pot a tocenie hlavy dakujem

elalala
4. sep 2022

No to môže byť príznak hocičoho...moja mama sa tak cítila v 48r keď šla do prechodu, ja som to mala v tehotenstve...

lussy1234
autor
4. sep 2022

@elalala ale nie je to nič vážne dufam

lussy1234
autor
4. sep 2022

@lussy1234 normálne sa bojím zaspat

elalala
4. sep 2022

@lussy1234 no to ti tu nepovie nikto...choď k lekárovi a zistíš

lussy1234
autor
4. sep 2022

@elalala sanitku asi netreba volať fakt ma to dosť vylakalo

jaga18
4. sep 2022

No mávala som to pri tetanii. V noci z ničoho nič...

detskytovar
4. sep 2022
lussy1234
autor
4. sep 2022

@detskytovar dosť ma to vylakalo už som chcela sanitku volat

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lussy1234
autor
5. sep 2022

@zuzpap práveže mne robili vyšetrenia aj mi brali krv a všetko som mala dobré.

detskytovar
5. sep 2022

@lussy1234 tak potom to bude pravdepodobne ten panický atak - stres, vyčerpanosť..

lussy1234
autor
5. sep 2022

@detskytovar Je pravda že som aj dosť unavená všetko bolo v poriadku a snicoho nič ale môže byť aj tá vycerpanost.ale mávam že mi je chvíľkami zima potom to prejde a potom teplo.no a včera keď som sa na to zobudila na to búšenie a teplo začalo sa to so mnou točiť tak som sa zľakla dosť vyšetrenia mi robili aj v nemocnici a mala som dobre.ale ten stav netrval dlho do nejakých 5 minút len som mala brnenie ešte v stehnach

detskytovar
5. sep 2022

@lussy1234 áno, môže byť zo psychiky všetko možné.

lagunka0000
5. sep 2022

@lussy1234 ahoj, mne sa presne toto stalo pred cca dvomi rokmi, zobudilo má silné búšenie, aj sanitka prišla, tlak 210/100 hneď ma aj brali, potom celá plejáda vyšetrení, nič také mi nezistili našťastie akurát nízku hladinu draslíka, len už som sledovaná na kardio a internej a musím užívať kalduym

lussy1234
autor
5. sep 2022

@lagunka0000 mne sa to stalo prvý krát búšenie srdca zalial má pot teplú a také závraty som mala.normalne mám strach aj zaspať dneska

lagunka0000
5. sep 2022

@lussy1234 mne do vtedy nikdy nič nebolo, nedalo sa mi dýchať, triaslo sa mi celé telo, už som myslela že umriem, ty si vtedy mala aký tlak? Aj ja som sa bála potom spat, dr mi dala tablety na tlak, magnosolv a kalduym, mne sa to potom začalo opakovať, ale keď mi vymenili lieky na tlak tak už bolo dobre, ešte sem tam sa mi to stane ale to už oproti tomu nič nie je, stáva sa mi to keď si dám kávu tak som ju prestala piť

lussy1234
autor
6. sep 2022

@lagunka0000 no keď prišla sanitka po dva krát tak som mala 110/60,120/77a v nemocnici keď som bola 120/77.ronili mi odber krvi a aj sono na krku a všetko som mala poriadku aj testy s odberom krvi ale aj to sono.povedali mi že všetko mám dobré že mi nič nezistili že podľa tich výsledkou nie som ako takto chorá tak neviem dávali mi magnézium infúzie.sanitke jeden záchranár dokonca napísal do papierou že hyperventilacia Vertigo a tetania tak neviem prvý krát som takto ako vyletela a postele s tým búšenie srdca pocit na idpadnutie pocit na zvracanie

lussy1234
autor
6. sep 2022

@lussy1234 a stávalo sa mi to aj po jedle v tropických jedlách ako najem sa aj teraz ale so strachom že sa mi to vráti aj po jedle. kávu kofeinovu som úplne vyradila najem sa 3 krát za celý deň medzi tým si dám ovocie alebo chleba

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lussy1234
autor
6. sep 2022

@ninka297 magnetky som si kúpila a magnézium mám kúpený s Kauflandu ale nič moc skúsim ten magnerot.mna aj bývalý mlátil ako žiť a počúvala som u svokrovcov stále zvrazdami útočili do mňa tak neviem či to není vyvrcholenie tie záchvatu búšenie srdca a tak

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lussy1234
autor
6. sep 2022

@ninka297 ďakujem ti za radu vážim si to

lagunka0000
6. sep 2022

@lussy1234 mne predpísala dr magnosolv a k tomu večer ešte jednu tabletku magne B6, zo začiatku som si dávala dve magne B6

lussy1234
autor
6. sep 2022

@lagunka0000 to magnosolv je asi na predpis lebo ja mám magnerot

lagunka0000
6. sep 2022

@lussy1234 áno, ale mne dobre robí, len musela som si ešte dokúpiť to magne B6 a aby som neporiekla už iba fakt že sem tam mám to búšenie a aj to len také slabšie a viem sa už aj sama upokojiť

lussy1234
autor
6. sep 2022

@lagunka0000 tak to máte super chcem sa vás spitat vy ste nemali niekedy také dlhšie bolesti ako medzi prsiami ale pod tou kosťou

lagunka0000
7. sep 2022

@lussy1234 mala som taký divný pocit akoby tlak hore vľavo nad prsnikom, pocit že nemôžem sa dobre nadýchnuť, vtedy sa musím vždy niečím zamestnať aby som to prestala sledovať, asi to bude všetko v hlave, hoci niekedy ma prepadnú blbé myšlienky že čo ak mi fakt niečo je

lussy1234
autor
7. sep 2022

@lagunka0000 to mávam aj ja že mi možno niečo je ale všetko je ok výsledky všetko začnem niečo robiť potom odychnem a zas potroske.

blableblu
10. júl 2024

@lussy1234 mozem sa pridat tymto stavom trpim uz roky a nikdy sa nenaslaa pricina par krat v mesiaci niekedy ani vobec sa zobudim na tento strasny stav stdce vyskocit zavraty pocit na vracanie rychle sliny ked sa postavim zachvilku do odznie ako keby mi zniva dokrvilo do hlavy ja mam aj operovanu krcnu chrbticu a mam s nou velke problemy tak to pripisuju aj tomu ze ked zaspim nejak hlavou vytocenou si priblokujwm prisuj krvi do mozgu a peichadza twnro sok ako ste na zim vy teraz ?

lagunka0000
10. júl 2024

@blableblu tak ja som na infúziách, nakoľko má priserne bolela hlava vzadu ako je zátylok, závraty v kuse, tiež to vyzerá na krčnú chrbticu, no čo ti poviem furt dačo