Zdravím, chcel by som sa opýtať či CT mozgu zobrazí každé poškodenie mozgu? Bol som na CT mozgu - všetko bolo negatívne. Len ja sa stále citim nejako zle. Mam 24/7 bolesti hlavy.
Dakujem za odpovede
ak by bol problem videli by to aj na CT mozno psychosomaticke
ja som boal pred rokmi na CT a videli hned preto ma potom psolali na MRI s kontrastom a chodim kazdy polrok odvtedy
ak nic nenasli to je pozitivna sprava
A kompletná zdravotná prehliadka, krvný tlak, moč, rozbor krvi?
@mamina7070 ešte ma čaká eeg
@igi21 a tvoj psychiater co na to ?
@mamina7070 ten si mysli ze to je skor psychicke. Mam diagnostikovanu zmiesano uzskotnu depresivnu poruchu + ocd. Odkedy beriem trittico je mi tak zvlastne
@igi21 a pijes dostatok vody ? nepijes energetaky coly kavu a pod?
@mamina7070 ano pijem vela vody, beriem vitaminy. Energy, coly a alkohol nepijem. Pred 5,5 rokmi prekonany epi zachvat z vycerpania, epi nebola potvrdena, ani som uz odvtedy zachvat nemal. Moze to suvisiet aj s tym? Plus zazivam chronicky stres a strach non stop
@igi21 no prosim
Prave si sa sam diagnostikoval, preco ta stale boli hlava
@igi21 radšej MRI tam zobrazí aj štruktúru mozgu proste to čo CT nezaznamena,ja som bola na CT pred týždňom robili mi bez KL...brala má záchranky,stým že dva mesiace v strasnych bolestiach hlavy pichanie v hlave a bolesť zadnej strany ide mi okolo vyvalit z hlavy,pýtali sa ma či to náhodou nebude krvácanie do mozgu,keď som im v nemocnici povedala že a čo ak to nezistia a čo ak je neskoro že ako to myslím,hovorím dva mesiace mna bolí hlava mňa neboli hlava mne ide hlavu rozparat žiadne lieky mi nezaberajú nic. Nemôžem spať,dávam si lieky aj od psychiatra! Na ukludnenie ale nič mi nepomáha!!!! Dokonca má odporučili že mám ísť na psychiatriu lebo tým že mi nič nenašli na CT že si všetko vymýšľam...samozrejme dali má na psychiatriu,bolesť je taká silná ako keby mi v hlave jebla atómovka... a najhoršie je to že začalo to v februári pichanie v hlave hromova bolesť nič lieky nezabrali,keď som ich poprosila o CT vyšetrenie vtedy mi povedali že ja nemám žiadne krvácanie do mozgu a pokým niesom dokrutena a nemám vyspulene oči mi CT nespravia...a teraz sa pridali pľúca,bolesť z hlavy mi vrazila do pľúc ťažkosti s dýchaním bolesti pľúc...úplne nahaku má majú..moja doktorka ma poslala na psychiatriu,v nemocnici na psychiatriu dokonca aj na pohotovosti na psychiatriu. A mne ide a hlava a pľúca rozbiť..preto rozmýšľam či není aj neskoro..ak náhodou som prekonala krvácanie do mozgu a drblo mi to pľúc nepomôže mi ani svetena voda...keď mi brali krv z pravej ruky ruka mi z cervenela a hovorím aký tlak vnútri v ruke tlak ako v nohy nechápala som z pľúc sa mi to uvoľnilo a vrazilo do pravej ruky keď mi brali krv,keď som si ľahla tlak vošiel do hlavy....čiže idem na MRI mozgu,tým aby zistili aj po dvoch mesiacoch či došlo ku krvácaniu do mozgu,chcem sa spýtať viete mi poradiť či MRI mozgu zaznamená aj keď neskoršie po dvoch mesiacoch či došlo ku krvácaniu do mozgu aj keď krv sa tam nemusí nachádzať? A môže sa dostať do tela ako mi to vysvetlila jedna sestrička ak by ste mali krvácanie do mozgu tak po čase sa vám to dostane do všetkých orgánov. Čiže a najprv mesiac a pol bolesti a tlaky v hlave...nepomáha nič . Teraz pľúca mi idú zhoriet...držím vám palce dajte si spraviť MRI a máte istotu...aj ja chcem ísť ale mám strach či mi to zistia aj po dvoch mesiacoch...čím viac som prosila lekárov o pomoc tým viac ma posielali na psychiatriu. Že si všetko vymýšľam lebo CT je negatívne
@majka12071994 Majka ako ste dopadli?
@igi21 a čo tak MR krčnej? Ja som mala bolesti hlavy, migrény, a bolo to z krčnej chrbtice ☹