Ahoj baby. Pred 3 mesiacmi som sa rozhodla prefarbit svoje tmavohnedé farbené vlásky na blond. Samozrejme, mi to robila kaderníčka pretože sama som sa na to nedala. Vlasy som od vtedy 2x farbila, no nie a nie vlasy zosvetliť ešte viac a hlavne sa zbaviť žltého odtieňa. Nepomohol mi ani silver šampón ano svetlejšia farba no mám pocit, že keď sa mi zdá že konečne som sa niekde tej žltej zbavila akoby sa zase vrátilaa. Fotku svojich vlasov ani nepridávam, proste hore tmavšie (najprv bolo ombre) a dole svetlo žlté. PridávaM fotku, akú asi by som chcela mať farbu a kto má skúsenosti nech mi poradí
ahoj presne tento problém som mala aj já 10 rokov som behala od kaderníčky ku kaderníčke každá mi povedala , že neni problém ale výsledný efekt žltá !!! Až teraz sa to konečne podarilo . Ako píše @guinevre je to o pigmente tak moja nová kaderníčka si dala tú námahu aby to vyriešila k mojej spokojnosti . Najprv mi vytiahla vlasy melírom a až potom dala ešte farbu . Moje vlasy vyzerajú tak ako máš obrázok som nadšená a aj okolie chváli . V priebehu dvoch týždňov idem na strihanie ak vydržíš opýtam sa na presný postup a ak môžem poradiť skús mladú a novú kaderníčku lebo tie sa tieto veci učia teraz .
ahoj tak zajtra idem na druhú tak potom dám vedieť dúfam že mi to prezradí 😉
To sa ti bude vždy vracať :( Mne pomáha silver šampón od schaumy 🙂 Stačí ak s ním raz za týždeň umyjem vlasy 🙂
@inull5 Neviem čo máš za kaderníčku, že ti odmietla nafarbiť vlasy, ale evidetne to je určite nejaká ´´profesionálka ´´. Stačilo ísť na brazílsky keratín alebo odfarbiť vlasky Olaplexom . Mala by si ich biele blond a zdravšie ako predtým.
ja som prednedavnom isla z ciernej-vid foto, postupne na blond a ani za nic som sa nevedela zbavit zltkasteho nadychu, skus odtien palette a10 zvlast popolavo plavy, ten mi pomohol a uz mam uplne normalnu svetlu blond farbu. po farbeni si daj na vlasy trocha olivaču a ptm umy, zjednotí to vlasy aby neboli az tak vysusene.
Ako super, ze pani sa pyta na to ako sa zbavit zltej farby. Vsetky opisujete vase skusenosti no -rada ziadna:(((((
Fialovy sampon od Swarzkopf -u mam aj ja, ale nepomaha...za kazdym umytim mam vlasy zlte.
Ako to tu citam aj kadernicky su bezradne😤😢
Kto chce mať studenú blond farbu treba určite najskôr stiahnuť farbu zosvetlovacom až potom ju tonovat. 😉 A určite používať silver sampon lebo bez neho budú vlasti žlté.
Biele vlasy si odfarbujem uz niekolko rokov. Mam tmavy blond s cervenym pigmentom. Ano, je to peklo. Najprv som na stiahnutie farby pouzivala syoss 13:05, ale uz rok sa mi lepsie osvedcil prasok (oranzovy napis an bielej skatuli) aj s 9% peroxidom od Kallosu (maju hocikde). Najvacsie dobrodruzstvo jemám, ze neviem od coho zavisi vysledok... Niekedy nemusim ani tonovat, vlasy su pekne biele. Niekedy staci tobnovat fialovym samponom od schaumy. A inokedy, ked mizostanu silno zlte az oranzove nadychy pomoze biela od Vivid colours od Garniera (cervene škatuľky) do ktorej pridam par cm modrej pasty (napr Schwsrzkopf Live ci ako sa tie divoke tonovace ...) na neutralizaciu. Fialovy sampon od saumy je vyborny. Ale treba ho nechat dlhsie posobit. Niekedy aj viac ako 10-15min. Len bacha pri dlhsich vlasoch, na koncoch chyta do opotrebovanych vlasov rychlejsie a intenzivnejsie. Ja mam kratucke... Tak drzim palce.
jezisiiiiiiiiiiiiiiii, ja som ako decko mala blond az do biela, a teraz mam hnusny spinavy blond akoby do siva. vzdy mi to chyti do otiena. alebo len trochu nafarbi.
Ale dnes som nafarbila niecim novym - GARNIER, A KUPILA AJ TEN SILVER SAMPON A MAM TOTALNE ZLTE VLASY AKO SLNKO. PREBOHA.
TO NEMOZEM ANI IST VON. POMOC.
@zinew Možno skús od schwarzkopf Live taky strieborny oddtien, ale balenie s peroxidom, je to taka vaksia skatula. Alebo garnier vivide ci living colours, tiez biele vlasy ( ja ape do nej pridavam take 4-6 cm modrej pasty Schwarzkopf live strieborný). Znie to asi domotane, ale to sa utrasie. Držím pakce
@zinew strasne sa smejem, ako si prirovnala tu farbu, ze “zlta ako slnko” 😂😂😂😂. Taka som bola nas... na mojho stareho, ale si mi zdvihla naladu. 🙂
@pallacinka29 Top je " vaksia skatula"...🤣🤣🤣🤣😉
@evittam hahahaha, to teda ano
🙂))
@evittam teraz som v jednej diskusii o “praci na doma” narazila na tento “skvost”: Mozete pracovat aj onlein aj offlein.
Nechcem byt hnusna ale OLAPLEX mi spravil akurat komplex taky ze cele vlasy suche po odfarbeni s peroxidom. Nikdy viac odfarbovanie peroxidom ani olaplex. Kazda jedna ma na to iny sposob ja odfarbujem bez peroxidu a z ciernej je z jedneho dna hneda
Na suche vlasy pomoze kokosove mlieko na poskodene noznice. Preto davajte pozor co chcete robit s vlasmi. Presvetlovanie melirom ano ale stahovanie farby nikdy.
Pomoooc....prosím vás ....farbila som si vlasy a miestami to mám žlté až ryšavé prosím dievčatá poradte čo presne pomôže 😭ďakujem
@nikaajka ťažko povedať, pravdepodobne si si Zosvetloval vlasy a nestačilo to.. Chod ku kadernicke. Ona ma kvalitnejšie farby ako sú tie u obchodu...
blond na šedivu
@majoms336 Mne kadernicka povedala, ze su dva tipy pigmetnu u ludi - cerveny a sivy. Babam co maju cerveny pigment, tazko sa "vytahuje" ta strieborna blond, vzdy je to skor zlte. Ja mam sivy pigment, a staci mi hociaka blond farba, vysledok je ta strieborna blond. Myslim si, ze by si si musela dat vlasy odfarbit normalne praskovym zosvetlovacom, on je sice invazivnejsi ako obycajna farba, ale jedine tak sa da dosiahnut ten zelany odtien. Ale neskusaj to sama doma. 🙂